Viola Holt neemt eerste exemplaar 500ste Playboy in ontvangst

Van de vorige 499 Playboys is die met de oud-presentatrice – het Kerstnummer van 1984 – nog steeds de bestverkochte aller tijden. 

Viola Holt

Liefst 200.000 exemplaren gingen er toentertijd over de toonbank. In de 500ste nummer staat een terugkijkinterview met Holt, net als met coversterren Bridget Maasland, Bettine Vriesekoop en Lotte van Dam.

Bestel de laatste editie

De door PR-O georganiseerde lancering van ons 500ste nummer in Abraham Art Gallery in hartje Amsterdam had alles: edgy kunst, heel veel Genesis Champagne en een rode loper vol modellen, BN’ers en vrienden van Playboy. Er waren fantastische cocktails, bites van sterrenrestaurant Daalder en de muziek was van dj Sander Kleinenberg.

Liefst tweehonderd mensen kwamen ons feliciteren, waaronder Playmate van het Jaar Veerle Vlemmix en Playboy-covermodellen als Fleur Chenneour, Thirza Riphagen, Comfort Kondehson, Nelke Mast, Liz Ultee en Todi van Ditmarsch. Ook BN’ers die (nog) niet in het blad hebben gestaan als Sylvana IJsselmuiden, Eveline Stallaart en Chimène van Oosterhout maakten hun opwachting. Nog 99 maanden, dan geven we weer een feest.

Goodlife
  • Marc Evenhauz en Goffe Struiksma