Het WRC is in volle gang, dit zijn de heftigste crashes van het Rally-kampioenschap

We zitten ongeveer op twee derde van het seizoen van het WRC oftewel het World Rally Championship dat net als de Formule...

We zitten ongeveer op twee derde van het seizoen van het WRC oftewel het World Rally Championship dat net als de Formule 1 onder de vlag van de FIA (Federation Internationale de l'Automobile) opereert. De eerstvolgende race vindt plaats in het weekend van vijf tot acht oktober (in Spanje) en daarna hebben we nog twee races te gaan in Engeland en Australie. Dat betekent dat we al van tien races hebben mogen genieten. De liefhebbers weten steevast de vetste beelden te vinden maar zelfs voor de leek is de WRC genieten geblazen, zo zijn er belachelijke crashes waar ze in de F1 nog een puntje aan kunnen zuigen. En ja, dat levert altijd spectaculaire beelden op. Laten we ze eens bekijken.

Lees ook: Rallycoureur Inessa Tushkanova wéér uit de kleren voor Playboy

https://www.youtube.com/watch?v=LlOg684EulI

Als we dan toch bezig zijn, bekijk ook deze onderstaande beelden eens en vergeet niet dat we ook een Playmate (Inessa Tushkanova) hebben die rally rijdt en meer autocontrole heeft dan menig mannelijke evenknie. En van haar fotoshoots kan je ook enkel en alleen maar onder de indruk zijn. Afijn we raakten even afgeleid weer, geniet hieronder onder andere van hele toffe aerial-footage.

Lees ook: Vangrails bewijzen zicht tijdens de heftige crash van deze rallycoureur 

https://www.youtube.com/watch?v=3gaWkIyo5GE

https://www.youtube.com/watch?v=f3Xwu5sdpj0