Dennis van der Geest: 'Ik ben niet zo'n presentator die zichzelf enorm belangrijk vindt'

Oud-judoka Dennis van der Geest (46) is presentator en dj. Hij presenteert momenteel Million Dollar Island op SBS6 en Amazon Prime Video.

Dennis van der Geest

Texel of Ibiza?

"Ik ga naar Ibiza voor een feestje, niet om vakantie te vieren. Dat doe ik liever aan de overkant, op het Spaanse vasteland, waar we een huisje hebben. Texel? Nee man, Vlieland!"

Drank of drugs?

"Allebei met mate. Als de sfeer goed is en ik fijne mensen om me heen heb, neem ik iets wat me oppept, maar dat gebeurt niet zo vaak. Ik neem eerder een biertje of een goed glas wijn."

Televizier-Ring of nr.1 in de DJ Mag top 100?

"Ik heb jaren geleden tv boven muziek verkozen, dus een prijs winnen met een programma dat je samen met een grote groep mensen maakt, waarin je al je ziel en zaligheid legt, lijkt mij het allermooist."

Million Dollar Island of Expeditie Robinson?

"Million Dollar Island gaat over 100 onbekende Nederlanders die twee maanden op een onbewoond eiland moeten overleven om maximaal 1 miljoen euro te kunnen winnen. Alleen al dat gegeven, dat het geen BN’ers zijn en daarom misschien wel echter, vind ik erg interessant. Dat is wel weer eens verfrissend."

Angela de Jong of Johan Derksen?

"Een column van De Jong doet meer voor het programma dan de mening van Derksen, dus dan kies ik toch voor De Jong, mits positief!"

In de booth of op de vloer?

"Als ik draai voel ik een soort wedstrijdspanning, zoals ik die als judoka ook voelde. Met een plaat kun je een feestje maken of breken, dat zorgt voor een bepaalde druk die ik lekker vind."

Wat doe je zelf met een miljoen?

"Ik ben niet zo’n big spender. Ik stop het in mijn sportschool. Hard werken voor je geld en er zuinig op zijn, zo ben ik opgevoed."

Misschien ook voor jou:
De smaak van: Andy van der Meijde
Interviews
  • BrunoPress