Als Noach miljardair was dan koos hij de Sinot Nature als ark

Als Noach een miljardair was geweest koos hij ongetwijfeld voor dit bijzondere jacht van Sinot Superyachts in plaats van zijn eigen ark.

Sinot

Het 120 meter lange superjacht 'Nature' is het summum van luxe en harmonie met de natuur. De holistische aanpak weerspiegelt volgens de Nederlandse ontwerpers uit Eemnes (nabij Hilversum) de waarden en levensvisie van de eigenaar. Op dit jacht is het namelijk de bedoeling dat je helemaal tot rust komt en dat je geniet van de natuur om je heen. Wij hebben zo het vermoeden dat dit prima moet lukken. Na aankoop bezit je namelijk een ongelofelijk mooi jacht met een indoor-tuin, spa, zwembad, sportschool, VIP-slaapkamers, een uitgebreide dinerruimte en de laatste snufjes op maritiem gebied. 

@backlink(206195)

Achttien gasten en de crew heerlijk kunnen genieten van het beste wat het leven op het water te bieden heeft. Natuurlijk kan je veel meer mensen uitnodigen voor een goede borrel en een vaartocht waar je u tegen zegt maar als je rekening houdt met de slaapkamers kan je achttien mensen herbergen. Het bovendeck van 900 vierkante meter is de ideale plek voor een goed feestje of speciaal voor jou om na je saunabezoekje even in de openlucht te genieten van de omgeving. Wij zien onszelf wel liggen aan de Côte d'Azure. 

Voor meer afbeeldingen en informatie kun je terecht op de website van Sinot