Aldi komt nu ook met een prijswinnende chocoladewijn, ideaal cadeau voor jouw vriendin?

Chocoladewijn klinkt als een of ander smerig goedje wat ergens voor de grap in de winkel ligt en waarvan je weet dat je het beter kunt laten liggen. Niets is minder waar.

aldi chocolade wijn

Sommige dingen gaan niet samen hoe lekker ze ook apart zijn. Je stopt geen haring bij je broodje frikandel en je spuit geen slagroom op je pizza. Het werkt gewoon niet. Behalve als het wel werkt, chocolade en wijn kun je apart van elkaar prima combineren bijvoorbeeld en hoewel je denkt dat het niet samen in één fles past blijkt ook dit stiekem gewoon te werken. 

@backlink(207075)

Niet voor niets won namelijk de chocoladewijn van de Aldi (wat is er toch met de Aldi en de Lidl en hun dranken de laatste tijd?) een prestigeuze zilvere plak van de IWSC. Het chocoladegoedje is een dessertwijn die in de buurt van port komt (Aldi biedt ook een eigen port aan trouwens, onder de naam Cockburn. Genieten). Of het wijntje ook naar de Nederlandse Aldi komt weten we nog niet. We weten wel dat hij voor ongeveer tien euro beschikbaar is rond kerst. We gaan wel even zoeken want dit willen we proeven. Het merk Rubis, bestaat al een tijdje trouwens, maar nu het prijzen wint en bij de Aldi terecht komt krijgt het eindelijk de aandacht die het verdient. Denken we. 

Bron: Ladbible