De BMW Z8 van Steve Jobs gaat onder de hamer

De in 2011 overleden Steve Jobs was geen specifieke fan van auto's, maar wel van zijn eigen BMW Z8 die binnenkort van jou kan zijn.

steve jobs

Veilinghuis Sotheby's heeft weer een parel voor je klaarstaan. Op zes december kun je als echte autoliefhebber en Apple-fanaat naar New York reizen want daar staat een iconische BMW Z8 voor je klaar. Naar verwachting levert de wagen uiteindelijk een bedrag tussen de 300.000 en 400.000 euro op dus neem vooral je credit card mee.

@backlink(208101)

Een van de leuzen van Jobs was ''Thing different,'' BMW dacht gedurende de jaren negentig ook net even anders en kwamen aan het begin van 2000 met de Z8. De wagen met 400 pk wist een stevig aantal fans te vergaren en mocht je de gelukkige eigenaar van een normale Z8 zijn geweest aan het begin van dit millenium dan heb je waarschijnlijk een goede inverstering gedaan want de waarde van de auto is de laatste jaren gestegen. 

Natuurlijk doet niets de waarde zo stijgen als de naam van een bekend persoon en dus moet je voor het exemplaar van Steve Jobs net even wat meer neerleggen. 

Meer informatie vindt je op de site van Sotheby's.