Maan babbelt je zo bij over de streaker op 538

Afgelopen maand werd zangeres Maan verrast met een streaker in de studio van 538. Momenteel loopt het voorval nogal uit de hand.

maan

Rond 12 uur vandaag spreekt zangeres Maan over de streakergate waar het een en ander momenteel over te doen is. Afgelopen maand nodigden de dj's van Radio 538 een streaker uit om Maan eens even lekker te laten schrikken. Dat ging natuurlijk volledig verkeerd en met oog op de hastags van het afgelopen jaar kon iedereen van te voren wel verzinnen dat het pr-technisch gezien geen goed idee zou zijn. 'Ik was al zenuwachtig en ik had mijn ogen dicht, toen ik ze open deed stond er ineens een naakte man voor me.' Even later gaf de zangeres aan nooit meer te willen komen maar daar kwam ze toch op terug. Afijn, het moment van terugkomen is dus vandaag en dan wordt het een en ander opgehelderd. 

@backlink(204551)

Op de socials wist de meerderheid 538 al aardig af te zeiken, en wordt er gesproken over seksuele intimidatie. Er wordt zelfs gesproken van een strafbaar feit, de actie zou volgens sommigen namelijk een schennis van de eerbaarheid zijn. De een zegt boycot de boel, de ander zal toch gaan luisteren want Maan zal er zelf op in gaan. Eigenlijk zijn we wel benieuwd.