Dit zijn de mannelijkste kerstgerechten die je moet kennen

Het is zover, bij de meeste families zijn de taken verdeeld en worden de laatste beslissingen genomen. Jij kunt nog snel een duit in het zakje doen en deze gerechten opperen.

mannelijk kerstdiner

Hoewel heel de wereld tegenwoordig hard gaat op vegetarische of veganistische gerechten weten wij dat menig man gewoon een carnivoor is en behoefte heeft aan vlees.

@backlink(208819)

Om die reden zal vlees dan ook zeker niet ontbreken in deze lijst. Stereotype? Ja misschien maar hier houd je gewoon echt van. 

Peking Eend

Een eend via zijn aars volblazen met lucht, zijn kop er afhakken en volduwen met kruiden. Klinkt als een iedeale manier om een kerstdiner te maken. Je moet even het een en ander in huis halen maar zo moeilijk is het niet. 

Steak

Bam! Met een ribeye kan het niet fout gaan. Een dikke, malse homp vlees om je tanden in te zetten. Lekker biertje erbij of een aardige montepulciano. Damn we krijgen honger. 

Spitroasten!

Heb je een tuin? Woon je op een berg of in een bos? Vang eens je eigen eten en hang het aan het spit. Laten we eerlijk zijn, iedere man moet dit een keer gedaan hebben. Zo vang en prepareer je een wild zwijn. 

Een hele tonijn

Zo snij je een tonijn in de juiste stukken. Bakken snap je maar zo krijg je precies de stukken die je wil. En je kunt er altijd nog sushi voor 200 man van maken.

De beste soort kippenborst

Moet het iets gezonder zijn? Geen rood vlees dit jaar? Nou vooruit, zo maak je een soort van gezonde kippenborst. Ziet er tasty uit.

Playboy's Steak met whisky

Steak + whisky = hét perfecte kerstdiner.