50 Cent was even vergeten dat hij nog 700 bitcoins had liggen

In 2014 bracht 50 Cent het album Animal Ambition uit. Hij was het even vergeten maar naast de gangbare valuta kon je het album ook met bitcoin kopen, en dat leverde hem een aardig spaarvarken op.

50 cent bitcoin

Hij zat een tijdje financieel aan de grond, Curtis ''50 Cent'' Jackson werd uitgelachen omdat hij iets te veel spendeerde en investeerde in plekken waar het rendement ver te zoeken was. In 2014 maakte de rapper het echter mogelijk om zijn album Animal Ambition naast euro's of dollars ook met bitcoin aan te schaffen. Het album flopte, of toch niet? Een schot in de roos zou je zeggen.  Zelf was hij het even vergeten dat hij de bitcoins nog ergens had liggen. 

@backlink(209031)

Hij zal wel geschrokken overeind gesprongen zijn toen hij zich ineens bedacht dat hij nog ongeveer 700 bitcoins heeft liggen. Hoewel de waarde stevig gedaald is na onder andere de strengere regels in Korea is de digitale munt nog altijd een aardige duit waard. Om precies te zijn kan hij zijn 700 bitcoins momenteel omwisselen voor iets meer dan 6 miljoen euro. HODL of toch cashen?