Deze iPhones kosten je tussen de 7.000 en 50.000 euro

Je kunt natuurlijk een duur hoesje kopen voor de iPhone X maar als je echt wil laten zien hoe diep jouw zakken zijn dan neem je één van deze custom iPhones die tussen de 7.000 en 50.000 euro kosten.

brikk lux iphone x

Het bedrijf Brikk maakt extreem dure versies van alledaagse zaken die al redelijk luxe maar nog niet exorbitant zijn. Met de filosofie dat dit wel zou moeten maken ze overdreven dure iPhones, smartwatches, oordopppen en velgen. Toffe gadgets die dus worden overladen met 24 karaat goud, zilver, diamanten en extreem zeldzame juwelen. 

@backlink(209003)

De Mono Collection

Zo heb je nu de Lux iPhone X Mono Collection. De iPhone X heeft met lasers gegraveerde lijnen met 25 karaat geel goud of 18 karaat rosé goud. Ook 950 platina is een optie. Het toestel zelf heeft 256GB aan opslag en een 5.8 inch OLED-scherm. Een jaartje garantie geven ze er dan ook nog bij, fijn van ze. Totale kosten? 7.495 dollar.

De Classic Collection

Als een bedrag van ongeveer zeven duizend euro kleingeld voor je is dan kun je de Classic Collection kiezen. Deze iPhones zijn volledig voorzien van een 24 karaat gouden beschermlaag. De coating kan ook in rosé goud en platina gemaakt worden. Dit kost je dan 9.995 dollar.

@backlink(208423)

Deluxe Collection

We zijn er nog niet, je hebt nu eenmaal baas boven baas. De iPhones uit de Deluxe Collection dragen ook een gouden, roségouden of een platina jas maar nu krijg je ook een logo dat bestaat uit diamanten. En het zijn nogal wat diamanten kunnen we wel stellen. De kosten dit keer dan? Tussen de 12.995 en de 21.995 dollar. 

Haute Collection

Je dacht dat we klaar waren? Welnee voor 49.995 dollar mag je genieten van een iPhone X uit de Haute Collection. Reken op zeldzame materialen zoals meteoriet, of de zeer zeldzame bixbite (rode beryl) steen. 

De Ignot Collection

Ten slotte hebben we de Ignot-collectie in de aanbieding. Reken op 250 gram 22 karaat goud, Eigenlijk hebben ze gewoon een iPhone in een klom goud gebouwd. Natuurlijk hoort dergelijke telefoons custom-made te zijn dus als je wil kun je hier nog het een en ander op aanpassen. De prijs duikt dan, uiteraard, omhoog. 

Bron: Brikk.com