Zo organiseer je de perfecte Super Bowl-avond met je maten

De Eagles en de Patriots nemen het maandag 5 februari om half één tegen elkaar op. Dat wil je zien en wel op deze manier.

super bowl feest organiseren

Aanstaande zondag kun je in velen kroegen en café's terecht om de Super Bowl te kijken en dat raden we je stellig aan. Ga bijvoorbeeld naar Cannibale Royale in Amsterdam om flink de carnivoor uit te hangen alvorens je aan het bier naar het Amerikaanse, ietwat overdreven, spektakel kijkt. Maar de Super Bowl kijken kan overal en ieder zichzelf respecterende sportsbar zal de wedstrijd uitzenden. 

@backlink(209109)

Het is echter veel leuker om de Super Bowl bij iemand thuis te kijken, nodig je maten dus uit en doe het volgende:

1. De Beamer

De Super Bowl, het WK (als we ooit nog eens mee mogen doen), de Winterspelen en Formule 1. Wat ons betreft kijk je dit op een scherm dat minimaal drie bij drie is. Regel een dikke beamer zoals deze 4K Ultra Short Throw Projector die op de CES van 2018 getoond werd. Hebben!

2. Voedsel

Je wil je maten niet laten verhongeren dus heb je de juiste hoeveelheid junkfood nodig. Zakken chips en bittergarnituur liggen voor de hand maar zijn eigenlijk veel te saai. Organiseer een winterbarbecue en koop een volledige koe die je op deze manier in de juiste stukken snijdt!

3. Drank

Dat je bier in huis moet hebben lijkt ons evident. Als je nou ook deze robot regelt dan hoef je niets te missen want deze robot ruimt je troep op en brengt je bier! Oh en dit waren de beste whisky's van het afgelopen jaar, regel minimaal vijf flessen zouden we zeggen. 

4. Dames

Of ze houden van sport en ze kijken lekker mee of je organiseert het feestje in een huis waar de vrouw des huizes niet om acht uur op het werk moet zijn. Handig om rekening mee te houden indien je geen ruzie met je vriendin wilt die boven ligt te slapen terwijl jij met 15 schreeuwende kerels in de woonkamer zit om drie uur 's nachts. 

5. Neem vrij

Helaas valt de Super Bowl dankzij het tijdsverschil altijd midden in de nacht bij ons. De wedstrijd begint om half één en eindigt naar verwachting rond vijf uur. Succes op je werk als je daar zelf rond negen uur aan het koffieapparaat staat vastgeklampt. Beter neem je vrij of meld je je hartstikke ziek.