Hoe je voor een prikkie naar het paradijs vliegt

Airlines zijn vermoedelijk niet zo blij met Jelmer de Boer, maar wij wel. Deze wereldreiziger schreef een boek over hoe je goedkoop vliegtickets moet scoren. Spoiler: er is geen reet aan. Je moet alleen even zijn trukendoos leren kennen.

goedkope vliegtickets jelmer de boer

Heen en weer naar Hawaï: 400 euro. Retourtje Seychellen (what?!) en India: 160 euro. Rond de wereld vliegen en op die manier Bulgarije, Dubai, India, Vietnam, Japan, Hawaï, Seattle en Londen bezoeken: 831 euro.

@backlink(209143)

Waar je normaal ruim 1.000 euro neertelt voor een vliegticket van Amsterdam naar paradijselijke kokosnooteilanden (hoi wit strand, hoi koud biertje, hoi mooie vrouwen- in-bikini), doet Jelmer de Boer het voor een prikkie.

Zoals heel veel goede dingen in het leven, begon het als een hobby. De 31-jarige blogger, man van de wereld en in het bezit van een best wel scherpe pen (waarmee hij eerder al het boek Eet taart krijg een sixpack optekende), begon te schrijven over zijn reizen en de jaloersmakende cheapass-tickets die hem naar zijn bestemmingen brachten. ‘De eerste twee verhalen werden zo goed

Lees het hele artikel in de Playboy die nu in de winkel ligt of op Blendle!

 

Ik weet niet precies hoe ik m’n wijnglas vast heb maar proost ???

Een bericht gedeeld door JELMER DE BOER (@jelmerdeboer) op