Dit zijn de beste filmtrailers die tijdens de Super Bowl getoond werden

Van de nieuwe Star Wars tot Jurassic World, we werden vannacht getrakteerd op de dikste filmtrailers.

trailers super bowl films

Solo: A Star Wars Stoy

Of dit wat gaat worden is nog maar de vraag, menig fan zit enthousiast te wachten op zo veel mogelijk Star Wars-films maar dat Disney ook flink aan het melken is moge duidelijk zijn. Zolang ze het maar goed doen.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Vanaf de eerste film, die gebaseerd was op de roman van Michael Crichton, zijn wij fan van de serie. Alhoewel we eerlijk toegeven dat de Jurassic Park-serie sterk begon en nu afglijdt naar een spectaculair maar inhoudsloos zooitje. We hopen dat de nieuwe film meer body heeft dan het vorige deel.

Skyscraper

Hoe veel tijd heeft The Rock in een week zitten? Na Jumanji en Rampage komt hij met nog een film in een paar maanden tijd. We willen alleen maar weten hoe hij in godsnaam zo productief is want dat willen wij ook wel. 

Tom Clancy's Jack Ryan

De boeken van Tom Clancy zijn nog altijd goed bronmateriaal voor films, series en games. Jack Ryan wordt in een nieuw jasje gestoken en verschijnt dit keer op de streamingdienst van Amazon.

Mission Impossible

Deel hoeveel inmiddels? We hebben geen idee meer. Tom Cruise is in ieder geval onmogelijk te stoppen.

The Cloverfield Paradox

Cloverfield is een vreemde eend in de bijt. We kregen eerst een shaky-cam-film die nog best aardig was, toen een tweede film die niets met het eerste deel te maken leek te hebben en nu een Netflix-film die vanuit het niets beschikbaar is. De eerste review's zijn niet heel lovend maar hé probeer het vooral zelf. Hij staat toch al online. 

Red Sparrow

We zagen deze film al eerder voorbij komen maar meer beeldmateriaal van een verleidelijke Jennifer Lawrence als Russisch spion is altijd welkom.

Westworld

Misschien wel de trailer waar we het meest enthousiast van werden. Westworld komt terug! Veel beter dan deze HBO-serie wordt het niet dus we kunnen niet wachten op het tweede seizoen. 

The Avengers: Infinity War

Alle superhelden uit het Marvel-universum in één film? Dat betekent kassa! Mag ook wel, om deze sterrencast te betalen heb je een stevig budget nodig.