Krijgt deze golfbabe doodsbedreigingen omdat ze te sexy is?

Het gaat de bloedmooie Paige Spiranac voor de wind maar niet iedereen lijkt het haar te gunnen.

Paige Spiranac

Van origine is ze profgolfer maar momenteel ambieert Paige Spiranac vooral een carrière in de media. Dat begint van de grond te komen en natuurlijk heeft ze dat ten dele te danken aan haar fenomenale uitstraling. Wij gunnen het haar van harte maar zo denkt niet iedereen erover. 

@backlink(203927)

De dame in kwestie flaneert zo nu en dan met haar imposante decolleté over de golfbaan en een beetje inkijk is haar niet vreemd. Om die reden zou haar familie bedreigd worden, zijzelf zou gechanteerd worden (waarmee is niet helemaal duidelijk), en men probeerde haar privacy te schenden. Waarom dit gebeurde begrijpt Spiranac ook niet helemaal, de dame zelf wilde gewoon lekker golfen en Instagrammen. Naar eigen zeggen lijkt ze niet op wat men verwacht van een golfer dus dat geeft mensen een reden om een nogal negatieve mening over haar te vormen.

Spiranac geeft verder aan dat golf geen inclusieve sport is, menig golfer zou niet progressief genoeg zijn. Ze houdt van de sport en zou graag verandering zien. Als die verandering betekent dat Spiranac mag doen en dragen wat ze wil dan juichen we dat van harte toe. 

 

Where do you think I hit this shot? #golf #gir #ornot

Een bericht gedeeld door Paige Spiranac (@_paige.renee) op

 

Short game strong. Caption game weak.

Een bericht gedeeld door Paige Spiranac (@_paige.renee) op

 

First PXG Video Blog out! We are talking about price. See the link in my bio to check it out!

Een bericht gedeeld door Paige Spiranac (@_paige.renee) op