De meest sexy golfster ter wereld

Paige Spiranac is ongetwijfeld de meest sexy golfster ter wereld! De 22-jarige is haar hele leven al competitief geweest...

Paige Spiranac is ongetwijfeld de meest sexy golfster ter wereld! De 22-jarige is haar hele leven al competitief geweest. Van haar zesde tot twaalfde deed ze aan gymnastiek, totdat ze een blessure kreeg. "Bij gymnastiek mag je nooit laten zien dat je pijn hebt, dus ik ging ongeveer een maand door met een gebroken knieschijf. Uiteindelijk moest ik wel stoppen, omdat het zes maanden later weer gebeurde." Paige's vader zei tegen haar: "Ik denk dat je golf heel leuk zult vinden, je hebt er de juiste persoonlijkheid voor." Paige sloeg haar eerste golfbal en ze was er meteen weg van.

Geloof het of niet, maar deze prachtvrouw werd vroeger gepest. Als kind had ze kort haar, ze was erg stil en had astma, dus voor de andere kinderen zag ze er gek uit. "Ze gooiden stenen en andere dingen naar me." Omdat Paige weet hoe het is om gepest te worden, probeert ze zo goed mogelijk te zijn voor anderen. Ze wilt niet dat anderen zich zo voelen zoals zij zich ooit voelde. Bekijk hieronder hoe Paige haar balletjes slaat en zie gelijk iets meer van haar persoonlijkheid!

Durf jij het op te nemen tegen deze prachtige golfster?

https://www.youtube.com/watch?v=zxpAjyumoaw