Deze Playmate doet een boekje open over haar affaire met Trump

Playmate Karen McDougal spreekt over haar affaire met Trump in een uitgebreid interview met CNN.

karen mcdougal trump

Het Witte Huis ontkent het stellig maar Playmate Karen McDougal geeft in een exclusief interview met CNN aan dat ze tien maanden lang een affaire met de huidige president van de VS gehad heeft. De affaire vond plaats tijdens de zwangerschap van Melania Trump en vlak na de geboorte van Trump's zoon Barron in 2006. 

@backlink(209377)

In november 2016 werd de affaire al bekend maar McDougal speelt nu volledig open kaart. Volgens de Playmate bood Trump haar eerst geld aan om met hem naar bed te gaan, dit heeft ze afgewezen maar er ontstond toch een relatie waarin het tweetal verliefd op elkaar werd. Trump en McDougal leerde elkaar kennen tijdens een evenement in de Playboy Mansion. 

Donald Trump is een van de weinige mannen die ooit op de cover van Playboy gestaan heeft. Om die reden was Trump soms aanwezig op feestjes in de Mansion. Tegenwoordig spreekt Playboy's chief creative officer Cooper Hefner zich vooral uit tegen de president, hij geeft onder andere aan zich te schamen voor de cover met Trump. Karen McDougal was Playmate of the Month bij onze Amerikaanse collega's in december 1997 en Playmate of the Year in 1998, haar fotoshoot kun je nog altijd bekijken op Playboyextra