Voor 50.000 euro wil Suzanne Schulting poseren voor Playboy

Emma Wortelboer vroeg Suzanne Schulting voor hoeveel ze in Playboy zou poseren en gaf aan dat wij maar eens notities moesten maken. Dat hebben we gedaan.

suzanne schulting in playboy

Na het billenvoelen met Emma Wortelboer gaf shorttrackster Suzanne Schulting in een video van het YouTube-kanaal Club Hub aan dat ze best eens onze pagina's wil sieren. Terwijl enkele redacteuren enthousiast hun droomshoot met elkaar bespreken zijn wij eigenlijk wel benieuwd naar jouw mening.

@backlink(209535)

In de krochten van het internet werd al duidelijk dat menig Nederlander nogal fan is van de derrière van de schaatsende dame die na de Olympische Winterspelen met historisch goud en brons naar huis ging. Niet geheel onbegrijpelijk wilde Emma Wortelboer dan ook even voelen, de mazzelaar, vervolgens vroeg ze aan Schulting, naar aanleiding van haar shoot in Helden Magazine, of ze in Playboy zou poseren en voor welk bedrag. Blijkbaar heeft Schulting het al uitvoerig met een teamgenoot besproken. Zouden ze het doen? Zeker, voor het juiste bedrag. 'Als het gewoon veel is, weet je wel, zodat ik een tijd niet meer hoef te werken.' 50K blijkt uiteindelijk. 'Playboy take notes''voegt Wortelboer er nog aan toe. Nou dat hebben we zeker gedaan. Maar wat vinden jullie? Laat het ons weten. 

 
Suzanne Schulting in Playboy?
Jazeker, gewoon doen!Op z'n minst op de coverWelnee
      
Created with PollMaker
 

Beauty! ? Succes alvast tijdens de World Cup shorttrack dit weekend ? @suzanneschulting ? John Kramer

Een bericht gedeeld door Helden (@heldenmagazine) op