Vrijmibo cocktail: In Thaise sferen met Khing & I

Singha, Chang, SangSom – je hoeft het maar te horen of je zit in gedachten met je kont op een Thais strand. Ook Mekhong is zo’n typisch Thais drankje.
@media (max-width: 679px){#fig-65e0a3a6aefa1 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0a3a6aefa1 img{#fig-65e0a3a6aefa1 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-65e0a3a6aefa1 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0a3a6aefa1 img{#fig-65e0a3a6aefa1 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-65e0a3a6aefa1 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0a3a6aefa1 img{#fig-65e0a3a6aefa1 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-65e0a3a6aefa1 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0a3a6aefa1 img{#fig-65e0a3a6aefa1 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Khing & I

Het is geen whiskey, het is geen rum, maar een ondefinieerbaar soort gekruide sterkedrank gemaakt van suikerriet en rijst. Vooral níet puur drinken dit pikante spul (smaakt nogal dieselachtig), maar in een cocktail is het niet te versmaden.

@backlink(198571)

KHING & I

Ingredienten:

• 3 - 4 dunne plakjes gember,
zonder schil
• 45 ml Mekhong
• 45 ml verse limoensap
• 30 ml gembersiroop
• Grotere limoenparten voor
de garnering

Bereiding:

Stop de gemberplakjes in een cocktailshaker. Voeg Mekhong, limoensap, siroop en ijs toe. Schud en schenk in een tumbler. Garneer met een partje limoen. Chok dee!

Laatste nieuws