Vergeet je werk, op deze terrassen moet je vandaag zijn

Vergeet je werk en pak dit lekkere weer goed mee. Hier moet je zijn voor de mooiste dames, de beste borrels, het lekkerste eten en de meeste zonnestralen.

beste terrassen nederland

Deze week kun je nog volop genieten van de zon en omdat je maar nooit weet wanneer de zon weer van zich laat zien kun je beter nu gewoon direct je werk laten voor wat het is en een terras op duiken. Jij wil de mooiste dames, de beste drankjes, het meeste zonlicht en de meest relaxe banken hebben? Op deze terrassen moet je zijn.

@backlink(209613)

1. Waterkant, Amsterdam

Overduidelijk dé spot als je in het centrum van Amsterdam te vinden bent. Hang je benen over de kade, pak een pilsje en geniet van de zon. Je vindt Waterkant in de Marnixstraat 246

2. Strand Zuid, Amsterdam

Een beetje volleyballen, je voeten in het zand en de perfecte plek voor de vrijmibo indien je in de buurt van de RAI werkt. Of gewoon voor op de maandachochtend. Strand Zuid tref je op Europaplein 22

3. Roest, Amsterdam

Bij Roest kom je om te eten, borrelen, feesten en te relaxen. Een plek waar je moeiteloos de hele dag blijft hangen. Zodra je Roest aan de Jacob Bontiusplaats in Amsterdam binnenwandelt kom je gegarandeerd een aantal uur niet meer weg. 

4. Meneer Nieges, Amsterdam

Leg je boot aan in het Westerdok en wandel even naar Westerdoksdijk 40H. Daar zit je al nippend relaxed aan het IJ 

5. Brasserie Staverden, Landgoed Staverden

Vorig jaar won dit terras de Terras Top 100 van Missethoreca. Een gemoedelijke zaak, relaxte omgeving van een kasteeltuin en je mag er zelf spullen meenemen voor een picknick. Nou, doe eens romantisch en ga picknicken op een luxueus landgoed

6. The Harbour Club, Rottterdam

We raden The Harbour Club altijd graag aan, een relaxed terras waar je vooral voor de visgerechten kiest. In Rotterdam tref je The Harbourclub in het voormalig Parkzicht, een honderd jaar oude villa aan de Kievitslaan

 

Our bad boys will welcome you in style! Have you met our bad boys yet?

Een bericht gedeeld door The Harbour Club (@theharbourclub) op

7. Key West BeachHouse, Utrecht

Jij zit in Utrecht maar je wil liever richting de tropen? Lastig maar Key West aan Strandboulevard 222 is een degelijk alternatief. 

8. Woodstock 69, Bloemendaal aan Zee

Loop Vroeger en Fuel even voorbij en wandel aan het einde van het rijtje beachclubs naar Woodstock op Zeeweg 94. Hier geniet je van het prachtige zeezicht, relaxte mensen, gezellige dames en misschien 's avons wel van een kampvuur of een lekker feestje. 

9. De Klub, Utrecht

Dus jij houdt van vlees? Dan ga je happen bij De Klub aan de Europalaan 2B. De Klub zit in de Vechtclub XL waar je met regelmaat mensen na het werk verlangend naar een borrel naar buiten ziet stompelen. 

10. Meneer Frans, Haarlem

Je moet even zoeken maar deze binnentuin moet je kennen als je in de buurt van Haarlem bent. Meneer Frans staat op plek 23 in de Terras Top 100 en levert prima lunches en borrels. Gaat alleen een beetje vroeg dicht, dat is dan wel weer jammer. Je moet dus een beetje optijd naar de Gedempte Oude Gracht voor deze rustige spot.