Zo zwaar is het dus om met een Instagram model te daten

Deze heren vertellen je hoe het echt is om een relatie met een Instababe te hebben. Spoiler alert: het valt niet mee.

relatie met instagrammodel

Wij plaatsen ze vaak genoeg: mooie dames die het op Instagram meer dan goed doen. Toch zit er achter het plaatje een heel verhaal vast. Iemand moet ze maken, maar wie? Je kunt als Instababe natuurlijk een professionele fotograaf inhuren maar het is veel makkelijker om je vriendje er mee lastig te vallen. En die arme mannen? Die krijgen een hoop te verduren dankzij de ambities (en het narcisme) van hun partner.

@backlink(209813)

De website D'Marge vroeg drie heren die een relatie hebben met een Instababe hoe dat nou eigenlijk echt is. Alesandro Ljubicic, partner van Monika Radulovic, zegt dat hij trots op haar is maar dat er behoorlijk wat bij komt kijken. Zo zijn de foto's die hij van haar neemt nooit goed genoe en is ze vooral met zichzelf bezig. Ze ontvangt met regelmaat cadeau's van bedrijven die hun producten graag op haar Instagram terugzien en daar heeft ze aan het einde van de dag veel meer interesse in dan in haar partner.

Het kan erger, Josh Miller (heeft een relatie met Steph Smith) geeft aan een verlegen type te zijn maar zijn vriendin dwingt hem mee te doen aan de fotoshoots. In de kijker staan is niet helemaal zijn ding maar ach je moet wat overhebben voor deze toch wel prachtige dame. 

 

? shot by my man @josh.a.miller

Een bericht gedeeld door Steph Smith (@stephclairesmith) op

Daarnaast heb je nog Nathan Antunes die zelf liever racet als coureur. Hij is verloofd met Sammy-Jo Risteski die het ook op Instagram bizar goed doet. Hij geeft aan absoluut geen personal time met zijn verloofde te hebben omdat ze con-ti-nu op haar telefoon zit. Daar zouden wij ook goed leip van kunnen worden. ij lacht niet voor niets hieronder als een boer met kiespijn. 

 

Happy 30th to my sexy bum i love @nathanantunes you're my world baby ?

Een bericht gedeeld door Sammy-Jo Risteski ?? (@_sammy_jo_) op

Laten we daar nog even het Instagram account boyfriends of insta aan toevoegen en de hel is compleet. Weetje, laat maar zitten. Ziet er leuk uit allemaal maar achter de schermen...

 

A couple that grams together, grams forever ???

Een bericht gedeeld door Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) op

 

Bend it like Beckham? More like bend it like this guy ???

Een bericht gedeeld door Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) op

 

Teamwork makes the dreamwork ??? #doitforthegram #boyfriendsofinstagram

Een bericht gedeeld door Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) op

Kijk, zo hoort het. Netjes.

 

Sometimes you gotta do what you gotta do @djtigerlily ? ? - @lordmungo #boyfriendsofinstagram

Een bericht gedeeld door Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) op