Je kunt tot 9 juni naar deze Star Wars-stripshow

Dacht jij altijd dat Stormtroopers en Prinses Leia nog wel een stukje sexyer konden? Dat zijn ze nu.

star wars-stripshow

Ergens in een sterrenstelsel hier ver vandaan... nee gewoon in Australië want daar zijn ze blijkbaar knettergek op Star Wars en burlesque. Ja ze noemen het The Empire Strips Back maar een ordinaire stripshow is deze Star Wars-parodie allerminst. Wat het dan wel is? Een humoristische burlesque-show waarbij menig mooie dame zeer schaarsgekleed het podium betreedt. En dat is verrassend fantastisch. 

@backlink(209649)

2018 US Tour

Momenteel reist het gezelschap door de Verenigde Staten dus als je de sexy stormtroopers zo snel mogelijk wil zien moet je even een vliegticket boeken maar ze doen met regelmaat ook andere werelddelen aan. Of er in de toekomst nog een Europese tour aan zit te komen weten we niet maar we hopen het stiekem wel. Tot aan negen juni tref je ze in de VS dus je weet waar je vooralsnog zijn moet. 

Russall S. Beattie

Blijkbaar bestaat de show al sinds 2011. Oprichter Russel S. Beattie creëerde de eerste Star Wars Burlesque-show in het Australische Sydney. Toen konden slechts 150 toeschouwers van de show genieten maar tegenwoordig trekt The Empire Strips Back grote zalen vol. Vier nationale tours door Australië en 50.000 toeschouwers later waren ze klaar voor de VS. 

Tijd voor Europa zouden wij zeggen! Maak je klaar voor twerkende Twi'leks, sexy Stormtroopers, bubblebutt Boba Fetts en een spannende Darth Va...euhm.. Mother? 

Bron: Empire Strips Back

The Empire Strips Back 2018 US Tour from Russall S Beattie presents on Vimeo.

BONUS:Deze Yoda drumt erop los.