Man die opblaaspop meeneemt op vlucht krijgt vliegverbod voor leven

Een man heeft een levenslang vliegverbod gekregen ,nadat de piloot een noodlanding moest maken vanwege zijn gedrag.

opblaaspop in vliegtuig vliegverbod

Vrijgezellen

Als je naar de zon vliegt heb je regelmatig de kans dat je met een stel dronkaards in het vliegtuig zit die op weg zijn naar een vrijgezellenfeest. Soms kan dat geinig zijn, maar meestal is dat erg vervelend. Het wordt helemaal verschrikkelijk als ze zich totaal niet kunnen gedragen. Dat gebeurde op een vlucht van vliegmaatschappij Jet2, dat op weg was van het Noord-Ierse Belfast naar het Spaanse Ibiza. Uiteindelijk moest het vliegtuig een noodlanding maken omdat de veiligheid niet langer gegarandeerd kon worden.

@backlink(210031)

Opblaaspop

De man in kwestie had te veel gedronken wat leidde tot schandelijk gedrag. De maatschappij neemt het de dader vooral kwalijk dat hij zich zo gedroeg terwijl er ook gezinnen met kinderen aan boord waren. Zo tweette een passagier: “Goed zo jongens! Samen met een opblaaspop om zeven uur ’s ochtends in de rij voor mijn kinderen. Ga zo door” Uiteindelijk landde het vliegtuig in het Franse Toulouse, waar een 32-jarige man werd gearresteerd. 

Excuses

De luchtvaartmaatschappij gaat door het stof en biedt de overige passagiers haar excuses aan. De airline onderzoekt nu welke maatregelen genomen kunnen worden tegen de dronkaard. Hij heeft in ieder geval een levenslang vliegverbod van Jet2 gekregen.