Zeven redenen waarom iedere man een motor moet hebben

Oké we dwingen je niet om een motor te kopen maar we willen je toch even voorzichtig overtuigen van het feit dat je er eentje nodig hebt. Of twee.

motorkleding kopen

1. Reizen

Reizen wordt een stuk vetter wanneer je het per motor doet. Autorijden doe je al terwijl je iedere ochtend op de A10 in de file staat dus tijdens je vakantie wil je dat anders doen. Wij raden je dan ook een motorrit door Vietnam, Thailand en Cambodja aan. 

2. Die files dus

Sta je dan om half acht terwijl je pas om negen uur hoeft te beginnen. Hoe veel tijd heb je al verspild voor je überhaupt op je werk komt? Dat extra asfalt links en rechts gaat het fileprobleem niet oplossen. Iedereen gewoon lekker op de motor.

3. Klasse

Natuurlijk kun je rijden in een Aston Martin DB5 of langs de Côte d'Azur toeren met een Fiat 124 Spider om te bewijzen dat je een beetje klasse hebt maar met de juiste motor kun je dat ook tonen, vaak nog goedkoper ook. Kies voor een cafe racer, loeisexy die dingen.

4. Over sexy gesproken

Heb jij wel eens goed gekeken naar een mooie dame die strak in het leer gehesen weet hoe ze een motor tussen haar benen flink op het gas moet trappen. Daar valt onze mond zo nu en dan aardig van open

5. En over sexy gesproken

Niet alleen wij vinden het zeer aangenaam om achter een dame op een motor te rijden die met haar leren broek net even goed toont waar haar rondingen op hun allerbest zijn, ook jij als kerel komt er goed mee weg. We wijzen je er dan wel even graag op dat je zeer stijlvolle motorkleding kunt vinden waarmee jij de dames op de weg binnen no-time weet te imponeren.

6. Therapeutisch bouwen

Dus je koopt een BMW R100 en je zet de schoonheid in je garage, je kijkt en denkt: dat kan beter. Dat klopt, in de vorm van hele toffe bobbers, cafe racers en scramblers. Die kun je kopen maar zelf bouwen is vele malen beter. Heb je mooi een excuus om 's avonds lekker tot rust te komen in de garage. 

7. Vrijheid

We waren na de eerste echte rit door de Ardennnen overtuigd: rondscheuren op een motor is pure vrijheid. Denk je even in: hoe lekker zou het zijn om op vrijdag na het werk op de motor te stappen en direct naar de horizon te racen? 

Playmate Britt Linn is groot fan van motormuizen. Sla je slag zouden we zeggen.