Terry Crews legt uit waarom hij niets kon doen tegen seksuele intimidatie

Terry Crews legde een senator haarfijn uit waarom ook gigantische gasten als hij slachtoffer kunnen worden van seksuele intimidatie.

terry crews seksuele intimidatie

Acteur en voormalig NFL-ster Terry Crews ken je van films als Idiocracy, The Expendables en Deadpool 2 en van series als Brooklyn Nine-Nine. Daarnaast weet je dat het een beer van een vent is die je waarschijnlijk niet zo makkelijk kunt intimideren. Toch was er een hoge pief in Hollywood (Adam Venit van WME) die hem seksueel intimideerde en er mee wegkwam. 

@backlink(208029)

In het kielzog van de Weinstein en #metoo-schandalen deed Crews zijn verhaal op Twitter en deze week verscheen hij voor een comité van het Senaat om zijn steun te betuigen voor The Sexual Assault Bill of Rights. Velen vragen zich af waarom zo'n atletische vent zich laat intimideren, zo ook de Californische senator Dianne Feinstein. Daar had Crews een perfect antwoord op. 

50 Cent vs. Terry Crews

Rapper 50 Cent vindt het allemaal maar een beetje belachelijk en basht Terry Crews vooral. Hij plaatste een foto's van Crews op zijn Instagram met de tekst: 'Ik ben verkracht en mijn vrouw keek toe.' Daarnaast plaatste hij nog een foto waarop je Crews met een roos in zijn mond ziet met de beschrijving 'Gym Time.' Daarnaast gaf hij aan dat hij niet snapt wat de fuck er gaande is en dat als iemand aan hem zou komen diegene naar het ziekenhuis zou moeten. Crews legt in de bovenstaande video even haarfijn uit waarom dat juist onverstandig is.