Geef je seksleven een boost door DIT te eten

Heeft je seksleven een boost nodig? Eet dit dan eens.

libido eten

Vijgen

Dit bevordert je plezier in seks en stimuleert je seksuele fantasieën. Vijgen bevatten namelijk veel aminozuren, die essentieel zijn voor verhoging van het libido en het stimuleren van seksuele uithoudingsvermogen. Dus wil je meer stoute dromen? Voeg dan wat vijgen toe aan je lunch. 

Asperges

Asperge bevat veel kalium en calcium, deze stoffen zorgen voor bevordering van dat je hormoonproductie en verhoging van je energieniveau. Ook wordt de bloedtoevoer naar je genitaliën gestimuleerd door de grote hoeveelheid vitamine Heb je wel zin in seks maar ben je er soms gewoon te moe voor? Eet dan wat asperges.

Chocolade

Chocola is libido verhogend, maar verminderd daarnaast ook je hoge bloeddruk. En dit kan helpen als je impotentieproblemen hebt. Flavonoïden in de cacao helpen stikstofmonoxide te produceren, een chemisch stofje dat helpt om de bloedvaten in je penis te ontspannen. Hierdoor krijg je een betere bloedtoevoer en een betere erectie. Nu je dit weet, is chocolade nog lekkerder. 

 

Granaatappel

Ook granaatappel helpt je bij erectieproblemen. Dit is te verklaren door de krachtige antioxidanten in granaatappelsap, die helpen voorkomen dat de circulatie wordt verstoord. Kinderwens? Geef haar dan ook wat granaatappel, deze vrucht verhoogd namelijk de vruchtbaarheid. 

Gember

Gember verwarmt en stimuleert je seksuele verlangen. Het verbetert ook je bloedcirculatie, wat je weer een betere erectie geeft. 

Zalm

Zalm geeft je een geluksgevoel en stimuleert je seksuele verlangen. Ook helpt zalm je bij de productie van sperma. 

Truffels

Truffels staan bekend om hun bijzondere geur van musk en aarde. Deze geur roept een soort van oergevoel op en zorgt dat je je sneller aangetrokken voelt tot een ander. Wees niet bang, je veranderd niet ineens in een Fred Flintstone.

Venkel

Venkel bevat onwijs veel oestrogeen, dit bevordert je lust en zorgt voor seksuele verlangens. Ook vergroot het je erectie en zorgt voor een langdurig orgasme. 

Oesters

Het hoge zinkgehalte in de oesters bevordert de vruchtbaarheid en je lust. Deze combinatie maakt de oester het ideale voer voor koppels met kinderen. 

Bessen

Door de hoge concentratie van vitamine C krijg je na het eten van bessen meer zin in seks. Verder bevordert het de vruchtbaarheid en stimuleert het je spermaproductie.