Dit blikje ultra-zeldzame kaviaar kost meer dan een Porsche 911

Kaviaar staat altijd al bekend als extreem duur, maar dit blikje heeft een nieuwe standaard gezet.
@media (max-width: 679px){#fig-65e0f92c5cf07 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0f92c5cf07 img{#fig-65e0f92c5cf07 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-65e0f92c5cf07 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0f92c5cf07 img{#fig-65e0f92c5cf07 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-65e0f92c5cf07 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0f92c5cf07 img{#fig-65e0f92c5cf07 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-65e0f92c5cf07 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0f92c5cf07 img{#fig-65e0f92c5cf07 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Dit blikje ultra-zeldzame kaviaar kost meer dan een Porsche 911

Kaviaar. Dat het een duur goedje was, wist je waarschijnlijk al. Maar dat je nu voor een blikje van fluweelachtige, boterachtige kaviaar €99.034 mag neertellen, slaat alles.

Het is uiterst zeldzaam en kostbaar en wordt officieel 'White Gold Caviar' genoemd. De kaviaar is afgeleid van de Siberische Albino Steur, opgegroeid bij een kleine viskwekerij door Walter Grüll en zijn zoon in Salzburg, Oostenrijk. Laten we ingaan op de details: eenmaal geoogst, worden de viseieren gedehydrateerd, voordat een fijn geraspte laag van 22-karaats eetbaar bladgoud erop wordt gesprenkeld om het nog mooier te maken (hoe kon het anders zo duur zijn). Het wordt vervolgens verkocht voor €99.034 per kilogram en verdient daarmee de titel van het duurste voedingsproduct ter wereld.

Laatste nieuws