Fajah Lourens gevraagd voor Temptation Island VIPS

Zou jij Fajah Lourens willen zien bij Temptation Island VIPS?

Fajah Lourens gevraagd voor Temptation Island VIPS

We moeten nog héél even geduld hebben, maar 7 februari is het eindelijk zover. Dan kun je om 20:30 uur jezelf op de bank nestelen voor een nieuw seizoen Temptation Island. Ook de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen met BN'ers zijn al in volle gang.

Over de koppels en alle verleid(s)ters wil iedereen maar al te graag van alles weten, maar de productie weet het grootste gedeelte altijd lang geheim te houden. Maar nu er naast de gewone Temptation Island ook weer een nieuw seizoen Temptation Island VIPS komt, kunnen sommige BN'ers hun mond gewoon écht niet houden.

Fajah Lourens laat via Instagram weten dat ze zich rot gelachen heeft, toen ze gevraagd werd om mee te doen aan het programma: 'Het moment dat je als vrijgezel wordt gevraagd voor Temptation Island VIPS. En dat dan het gesprek opeens verandert van: 'Wil je geen verleidster worden?'.' De sportgoeroe giert het vervolgens uit van het lachen. 'Oh my god, wat erg!' Gezien haar reactie is de kans klein dat ze zich toch heeft laten overtuigen. Maar who knows...

Zou jij Fajah willen zien in Temptation Island? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CUDDLES|| Now Available in our MKBMshop.com

Een bericht gedeeld door Sapph by Faya (@sapphbyfaya) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DOMINANCE|| Shop at the MKBMSHOP.COM

Een bericht gedeeld door Sapph by Faya (@sapphbyfaya) op

Bron: Grazia