VRIJMIBO COCKTAIL: Espresso Martini

Je favoriete toetje: gemaakt met wodka, vers gezette espresso, koffielikeur en ijs. Mmmm.
@media (max-width: 679px){#fig-65dc46eeb5dac img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65dc46eeb5dac img{#fig-65dc46eeb5dac img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-65dc46eeb5dac img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65dc46eeb5dac img{#fig-65dc46eeb5dac img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-65dc46eeb5dac img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65dc46eeb5dac img{#fig-65dc46eeb5dac img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-65dc46eeb5dac img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65dc46eeb5dac img{#fig-65dc46eeb5dac img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}VRIJMIBO COCKTAIL: Espresso Martini

# Zet 240 ml espresso en laat in 15 min. afkoelen tot kamertemperatuur.
# Doe 200 ml ijskoude wodka, 240 ml koffielikeur, de afgekoelde espresso en 16 ijsblokjes in een keukenmachine of blender. Maal 5 sec. Verdeel over 8 martiniglazen. Garneer elk glas met 3 mokkaboontjes.

Laatste nieuws