Luxe in de badkamer is: een vrijstaande badkuip

De sanitaire ruimte in een woning die speciaal is ingericht voor lichaamsverzorging, de badkamer. Deze bestaat meestal uit een wastafel, spiegel en een douche, maar voor echte luxe heb je een vrijstaande badkuip nodig.

Luxe in de badkamer is: een vrijstaande badkuip

Ruimte

Bij het verbouwen of inrichten van een badkamer moet je altijd goed nadenken. Je moet kijken waar je van houdt en wat jij mooi en niet mooi vindt. Als je houdt van een Vrijstaand bad en je hebt er het geld en de ruimte voor, is een vrijstaand bad van badkamerdepot.be altijd goed.Centraal

Naast de douche is een badkuip erg populair. Toch wordt er meestal verkeerd gebruik van gemaakt, zo staat een badkuip in de meeste gevallen tegen de muur terwijl deze veel meer tot zijn recht komt in het midden van de badkamer. Zo wordt de nadruk in de kamer gelegd op ontspanning en absolute luxe. Genieten staat centraal in een badkamer met een vrijstaand bad.

Bad op pootjes

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een moderne badkamer of juist één met een klassieke stijl, een losstaande badkuip is een uitstekende keuze voor elke badkamer. Een wit granieten bad met een ovale vorm is een prachtige keuze voor de moderne badkamer terwijl de gietijzeren badkuip op pootjes zich perfect leent voor de klassieke stijl.

Douchekop

Een badkamer met een vrijstaand bad zorgt ervoor dat je oog daar gelijk op zal vallen, maar hoe leuk het de ruimte ook kan maken, handig is het niet altijd. In een kleine ruimte is een vrijstaand bad namelijk totaal niet praktisch. De badkamer wordt al snel te vol en een bad-douche combinatie is in de meeste gevallen ook geen optie. Zonder muur wordt het ophangen van een douchkop namelijk een lastig karwei.