Volledig Nederlands podium in Playboy’s Olympische Spelen-special

Ons julinummer staat in het teken van de Olympische Spelen in Parijs. We dromen alvast van een volledig Nederlands podium bestaande uit Alysha Seferina (Amsterdam), Liz Ultee (Hilversum) en Nelke Mast (Friesland).

julinummer

Liz (21 jaar, op plek 3) heeft nog nooit zo sexy geposeerd. Toch twijfelde ze geen moment toen ze voor Playboy werd gevraagd. ‘Ik heb gelijk ja gezegd en heb eigenlijk tot we in de gymzaal stonden niet het besef gehad dat de shoot ook echt zou plaatsvinden. Het voelde onwerkelijk dat ik voor zo’n gaaf blad mocht poseren en ook nog eens voor de cover.’

Ons julinummer thuis laten bezorgen? Dat kan.

Voor de 25-jarige Nelke (op plek 2) was het poseerverzoek een complete verrassing. ‘Ik moest lachen dat ik gevraagd werd voor een sportnummer. Afgezien van een sporadisch sprintje op hakken ben ik namelijk niet zo sportief.’

Ook Alysha (24 jaar, op plek 1) vond het een once in a lifetime oppurtunity. Ze maakt zich wel enige zorgen over hoe haar ouders zullen reageren op haar Playboy-shoot. ‘Ik denk niet dat ze het zullen begrijpen, maar mijn vrienden zullen het alleen maar tof vinden.’

Naast dit Hollandse droomtrio hebben we nog een naakte verrassing in het Olympische nummer: we togen naar Parijs met Playmate Carolina. De opdracht was in dubbel opzicht uitdagend: ga naast zo veel mogelijk iconische Parijse plekken uit de kleren. Carolina stelde ons niet teleur: zo staat ze poedelnaakt naast de Eiffeltoren. Respect!

Verder in de Olympische Special: Yuri van Gelder & Dafne Schippers, Playboy’s afscheidsinterview met Andy Houtkamp en een column van Ginny Ranu over een seksmarathon met een Parijzenaar. En hadden we al gezegd dat het achternichtje van Pieter van den Hoogenband naakt in het blad staat?

Ons julinummer met naast de Olympische Spelen-special ook interviews met Jan Jaap van der Wal, Ben van der Burg en Scarlett Johansson, ligt in de winkel vanaf donderdag 4 juli.

Nog in EK-sferen?

Check dan onze EK-special, met Playmate van het Jaar Veerle Vlemmix die poseert voor onze jongens, Youri Mulder die kansen ziet voor Oranje en mooi portret van Memphis Depay.

Goodlife
  • Amanda Elise K.