Bobbi Eden krijgt eigen tv-programma

Bobbi Eden is er maar druk mee! Nog geen drie weken geleden bracht ze haar derde haakboek uit, en gisteren werd bekend dat ze een eigen programma op TLC krijgt.

Bobbi Eden krijgt eigen tv-programma

Bevallen met Bobbi

In navolging van haar deelname aan het programma 'Bevallen met..' op TLC (waarin een aantal BN'ers bijzondere bevallingsverhalen volgden) komt TLC met de spin-off 'Bevallen met Bobbi', waarin Bobbi Eden ditmaal solo meeloopt op de afdeling verloskunde. 

Je zou denken dat Bobbi zich gezien haar eerdere carrière meer thuis zou voelen op de afdeling gynocologie, maar niets is minder waar!

Een hele eer

"Het is altijd al een droom geweest om een eigen programma te maken en ik ben gek op baby’s en kinderen. Wat ik ook zo leuk vind, is dat het om echte en bijzondere verhalen gaat. Ik vind het geweldig en een eer dat ik gevraagd ben voor een nieuw seizoen van dit mooie programma en ik kijk ernaar uit om moeders bij te staan tijdens dit bijzondere moment in hun leven.” Aldus een opgetogen Bobbi.

'Bevallen met Bobbi' zal vanaf maart 2020 te zien zijn op TLC. Nu kijken we doorgaans natuurlijk vrijwel nooit naar die zender, maar voor Bobbi willen we uit pure nostalgie best een keer een uitzondering maken.

BRON: Panorama