Jessica Simpson vergeeft John Mayer Playboy-interview nog altijd niet

In Jessica Simpson's nog te verschijnen autobiografie Open Book is de zangeres niet alleen open over haar alcohol-en medicijnverslaving, maar ook over haar ingewikkelde relatie met John Mayer

Jessica Simpson

Obsessie

De twee ontmoetten elkaar tijdens een feestje in 2005, toen Jessica nog getrouwd was met Nick Lachey. Hij schreef een nummer voor haar en wist de toen nog vrij jonge zangeres in te palmen. Nadat Jessica en Nick gescheiden waren bleef John haar schrijven, waardoor ze uiteindelijk voor de bijl ging. "Hij hield van mij op de manier waarop hij van iemand kon houden en ik heb te lang vastgehouden aan een bepaald idee van liefde. Hij zei vaak dat ik zijn obsessie was, terwijl ik me nooit slim genoeg voelde bij hem en ging compenseren voor dat wat ik dacht hem niet te kunnen geven," aldus Jessica.

Playboy

"Toen hij na onze relatie in een interview met Playboy een boekje over mij opendeed, sloegen bij mij de stoppen door. Hij noemde mij een 'ongelooflijk seksbeest', wat niet bepaald netjes is om publiekelijk over iemand met wie je zo intiem geweest bent te zeggen. Ik bedoel, mijn oma kreeg dat ook te lezen en dat vond ik verschrikkelijk. Op die manier maakte hij het me wel heel makkelijk om hem voorgoed uit mijn leven te verwijderen."

Entertainment
  • Panorama
  • BSR Agency