Babe van de Week: Alana Blanchard

Iedere week zetten we één van onze favoriete instagram-schones in het zonnetje en deze week is het de beurt aan een echter 'surfer chick': Alana Blanchard.

Babe van de Week: Alana Blanchard

Pro surfer

Alana Blanchard. Wie een beetje bekend is in het surfwereldje herkent die naam onmiddelijk. Deze blonde babe is namelijk geboren op Hawaï, surft van jongs af aan en is één van 's werelds bekendste vrouwelijke pro surfers. Ze is al jaren samen met eveneens pro surfer Jack Freestone (de lucky bastard) met wie ze twee jaar geleden zoontje Banks kreeg.

Hawaï

Maar wie denkt dat Alana daarna haar surfplank aan de wilgen heeft gehangen moet haar Instagram maar eens bekijken: ze surft nog steeds op hoog niveau, is ambassadrice voor Rip Curl bikini's en reist met haar gezin de hele wereld over. Dat levert een scala aan exotische kiekjes op, van zowel thuisbasis Hawaï als Alana zelf. Ook filmpjes trouwens, waarop duidelijk wordt dat Alana haar fitte fysiek niet bij een pakje boter heeft gekregen: ze surft jou en mij er met twee vingers in de neus uit.

Women
  • Instagram