Door: Redactie
Goodlife

Deze tequila is perfect voor oktober

Oktober is van oudsher de maand waarin het dankzij Halloween griezelen geblazen is, om even bij te komen van het Oktoberfest-bier hebben wij de perfecte tequila gevonden voor deze maand.

Perfect om mee te borrelen in oktober: de speciale Guillermo Del Toro Patron Tequila! Het Tequila-merk Patron (samen met bijvoorbeeld don Julio een van de weinige tequila's die daadwerkelijk lekker zijn om te nippen en geen citroen behoeven) is een samenwerking aangegaan met de Mexicaanse horrorregisseur Guillermo del Toro. Zowel het tequilamerk als de regisseur komen uit de Mexicaanse staat Jalisco waardoor de samenwerking een goede fit bleek te zijn. 


Wow, George Clooney verkoopt zijn tequilamerk voor een miljard dollar
Lees ook:
Wow, George Clooney verkoopt zijn tequilamerk voor een miljard dollar
Het zit George Clooney continu mee. Enkele jaren geleden zette hij met een paar vrienden tequilamerk Casamigos op poten...

Veel films van Guillermo del Toro worden gezien als cultklassiekers, naast zijn horrorfilms ken je hem mogelijk van zijn werk aan The Hobbit of Pacific Rim. Binnenkort komt hij met de film The Shape of Water. Het is bijna vrijmibo tijd en wij hebben dorst, tijd voor tequila!

Meer info vind je op de website van Patron.

Gerelateerd nieuws