Rihanna zelf uit de kleren voor Savage X Fenty

De tijd dat Rihanna doorbrak met 'Pon de Replay' ligt ver achter ons. Naast zangeres is ze ook actrice, model, activist en ondernemer.

Rihanna zelf uit de kleren voor Savage x Fenty

Lingerie

Dat laat ze nu ook weer zien. Ze staat namelijk model tijdens een lingerieshoot. En dat doet ze niet zomaar, want het is voor haar eigen lingerielijn Savage X Fenty range. Op de foto’s draagt ze twee verschillende setjes in paars en roze. Het is overigens niet de eerste keer dat ze model staat voor haar eigen kleding, in het verleden heeft ze dat al eens eerder gedaan.

President's Award

De inmiddels 31-jarige zangeres ontving vorige week de President’s-award, een prijs voor iemand die zich bijzonder heeft ingezet voor de gemeenschap. Rihanna kreeg het voor het opzetten van een eigen stichting waarmee ze geld inzamelt voor noodhulp aan het buitenland. Eerdere winnaars zijn onder andere Spike Lee en Muhammad Ali.

Speech

Tijdens haar dankwoord wist ze indruk te maken bij het publiek. Ze riep op om met z’n allen op een lijn te zitten om de problemen in de wereld op te lossen. Kijk, zo'n vrouw gunnen we graag een podium. Duidelijk een voorbeeld van beauty én brains.

Women
  • Panorama
  • BSR Agency