Bizar: OnlyFans-model verkoopt bier gemaakt met een héél bijzonder ingrediënt

Zou jij deze proberen als je wist wat er in zat?

bier

Niets beter dan de smaak van een heerlijk koud biertje na een dag hard werken. Het ultieme genot voor mannen wereldwijd. Voeg daar mooie vrouwen en seks aan toe, en je hebt de natte droom van elke kerel. 'Daar zit geld in', moet OnlyFans-model Kaitlyn Siragusa gedacht hebben. Onder de naam Amouranth plaatst ze content op de website en binnenkort verkoopt ze een wel héél bijzonder smaakje pils. Poolse bierbrouwerij The Order of Yoni en Amouranth presenteren: een nieuw biertje gemaakt van het vaginale melkzuur van het model in kwestie.

Vaginale wattes?

Het klinkt nog niet heel smakelijk maar vast genoeg kerels met een kink die het zouden proberen. Of het perfecte drankje voor een avondje truth or dare. Het bier wordt geproduceerd door een Poolse bierbrouwerij die al vaker gewerkt heeft met vrouwelijke lichaamssappen. De vrouw hoeft alleen een uitstrijkje aan te leveren, dan doet The Order of Yoni de rest. Het model vertelt: "Ik werk samen met een drankenproducent. Het is niet van mezelf. Ik ben nog steeds met dat project bezig. Er is een bierbedrijf. Ze zijn Europees. Ze willen dat ik mijn vaginale gist instuur. Eigenlijk gewoon een uitstrijkje." Met dat uitstrijkje gaan een aantal wetenschappers in de weer. Zij halen bepaalde bacteriën uit deze lichaamssappen en die worden vervolgens gebruikt om melkzuur te produceren voor het bier.

Grof geld

Of het een succes wordt? Daar twijfelt Amouranth niet aan: "Het is hilarisch. Mensen zullen het zeker kopen. Ik weet niet of ze het ook echt zullen drinken, ik bedoel, ze zullen het waarschijnlijk wel drinken", vertelt ze lachend in een interview. Daar twijfelen wij ook niet aan, Kaitlyn. Dat blijkt ook wel uit de eerdere projecten waar het model aan mee heeft gewerkt: van haar badwater tot haar scheten in een pot, alles wordt gekocht door de hitsige mannen die haar volgen. Sex sells, en het vrouwelijke lichaam is nog steeds de ultieme verkoopstrategie. Tijd om te cashen, dames!

Entertainment
  • NieuwNieuws
  • Adobe Stock