Topmodel Hieke Konings voor het eerst he-le-maal naakt

Topmodel Hieke Konings staat deze maand in de Playboy. Bijzonder omdat ze voor het eerst helemaal naakt poseert, maar ook vanwege het interview. Hieke klapt namelijk uit de school over haar leven tussen de sterren in LA: dansen met Elon, zoenen met Leonardo én poseren voor Playboy? Hieke doet het allemaal.

Hieke Konings

De Limburgse Hieke Konings is pas 22 jaar en al negen jaar model. Op haar 15de verhuisde ze naar Tokio, de afgelopen twee jaar woont ze in LA, waar ze veelgevraagd catwalkmodel is. Daarnaast doet ze campagnes voor allerlei grote merken, van Louis Vuitton tot Balenciaga. Het leven in LA is één groot feest voor Hieke, die elk weekend wel bij een sterrenfeestje te vinden is. Elon Musk, Kanye West, Drake, Justin Bieber, Leonardo DiCaprio: ze ontmoette ze allemaal. In de allernieuwste Playboy vertelt ze honderduit over die avonden. Zo danste ze met Elon Musk ("kan-ie niet echt") en ging ze met Kanye West naar een wedstrijd van de LA Lakers ("hij is heel verlegen").

Zoenen met Leonardo

Meest opmerkelijk is haar avontuur met Leonardo DiCaprio. "Het was in een secret club in LA, zo’n club waar je alleen op uitnodiging heen kan," vertelt ze in Playboy. "Ik zag hem zitten in zijn zwarte hoodie en zwarte petje en we maakten oogcontact. Nog geen minuut later stond zijn manager naast me. Leo wil met je praten. Toen ben ik naar zijn tafel gelopen en ging ik naast hem zitten." Gevraagd naar DiCaprio’s voorliefde voor modellen onder de 25, zegt ze: "Dat wist ik, en ik flirtte ook met hem. Zo ben ik nou eenmaal, ik ben een enorme flirt. Het was wederzijds, dat was wel duidelijk. We hebben een tijdje gezoend en toen vroeg hij of ik met hem mee naar huis ging. Ik zei nee. Hij reageerde heel gechoqueerd. Was-ie natuurlijk niet gewend. Toen ik zei dat ik hem niet goed genoeg kende, reageerde hij lief: I respect that. Waarop hij zich omdraaide naar een ander meisje en haar vervolgens mee naar huis nam!"

Naakt onder een Porsche

Voor Playboy poseerde Hieke in een garage in Ermelo. "Een supervette locatie," zegt Hieke. "Ik had al vaker met fotograaf Christian van Duuren gewerkt en vind zijn stijl heel classy. Ik wist van tevoren hoe de vibe zou worden. Die auto’s, de garage, alles was mooi daar." Welke foto’s ze het mooist vindt? "Die waarop ik aan het werk ben in de garage. Ik hou van die vibe. Ik ben het meest trots op de foto waarop ik onder de Porsche lig: de belichting is echt perfect, waardoor mijn lichaam supermooi uitgelijnd is."

De nieuwste Playboy met Hieke Konings bemachtigen? Die ligt vanaf vandaag in een winkel bij jou in de buurt en is verkrijgbaar via Tijdschrift.land.

Women
  • Christian van Duuren