Na de datingapp voor kleine piemels, nu ook ééntje voor de grote jongens

Wel zo eerlijk, toch?

Nu ook een app speciaal voor mannen met een grote piemel

Kleine piemels, grote piemels

Eerder schreven we al over de app Dinky One, een datingapp speciaal voor mannen met een 'maatje minder'. Nu komt de bedenker van die app, David Minns, ook met een app voor de andere kant van het spectrum: Big One. Je raadt het al: een datingapp voor mannen die juist een bovengemiddeld grote tampeloeres hebben.

Veel vraag naar

De reden hiervoor is dat Minns veel comments zag van (toch voornamelijk) vrouwen die een tegenhanger van de kleine-piemel-app ook wel zagen zitten. Om in aanmerking te komen voor Big One dient je jongeheer groter te zijn dan 14 cm in erecte toestand. Boven die 14 cm val je dus blijkbaar in de categorie 'grote jongens', al zal Anouk daar misschien anders over denken.

Wie wint?

Big One wordt op dit moment gelanceerd en is gratis te downloaden. Voor Dinky One hebben al 70.000 mensen zich aangemeld. Zowel mannen als vrouwen. Op de website van Dinky One valt te lezen: 'Net zoals dat sommige mannen kleiner geschapen zijn, zijn sommige vrouwen dat ook. Voor hen is een grote penis juist oncomfortabel.'

Maar ook mannen met een grote penis hebben het niet altijd makkelijk: ze zijn bang hun partner pijn te doen of hebben moeite met klaarkomen. Voor hen is er nu dus Big One. Het is nog even afwachten welke app het populairst wordt.

Humor
  • Panorama
  • iStock