Piemelknuffel is dé hit van een Tilburgse kermis: 'Ik ga er gewoon mee slapen'

Op de kermis van Tilburg kan een wel heel bijzondere prijs gewonnen worden...

Kermis

Nee, je leest het niet verkeerd. Op de Kermis van Tilburg kan een knuffel in de vorm van een penis gewonnen worden. En natuurlijk is de knuffel razend populair. Arend Harms, exploitant, vertelt het Brabants Dagblad: "Ze gaan er met duizenden uit." Sofi Petit (40) heeft inmiddels al een hele verzameling jongeheren in huis. Volgens de Brabantse krant liggen er inmiddels zes of zeven bij haar thuis, een waar penispaleisje, dus.

Wachten op je penis

De mensen die graag zo'n zacht geslachtsdeel willen winnen moeten wel geduldig zijn, vertelt een omwonende: “Er staan soms zelfs rijen voor de grijpmachines met deze knuffel.” De populariteit komt natuurlijk - hoe kan het ook anders - van TikTok. "Ik zag het op TikTok. Het is toch een beetje een hype." vertelt een kermisganger aan het BD. Wat je dan vervolgens doet met zo'n interessante stuffy? Daar heeft een 9-jarige kermisklant wel antwoord op: "Ik ga er gewoon mee slapen."

Voor in de kinderwagen

Harms geeft aan dat hij nog wel even heeft getwijfeld of de prijs wel gewaardeerd zou worden: "Ik weet ook niet of het in elk christelijk dorp kan en of de reacties overal goed zijn. Maar eigenlijk lacht iedereen hier alleen maar." Hij is zelf verrast door het succes van de knuffel: "Het is dit jaar met afstand het populairst." Exploitant van de grijpkramen Christian Bosman ziet dat de knuffel gewild is onder alle leeftijden: "Ik heb zelfs gezien dat er eentje een kinderwagen in ging met de opmerking: "Hier, heb je een rupsje."

Het lijkt erop dat door het succes van de knuffel er ook andere varianten komen. Harms kondigt aan dat het assortiment wordt uitgebreid. Binnenkort zijn de piemelknuffels namelijk ook in andere kleuren te winnen op de kermis. Altijd leuk voor de variatie!

Entertainment
  • Brabants Dagblad. Redactie Panorama
  • NL Beeld / Regiofotografie