Hebben: De stijlvolle Casio Edifice

Nog op jacht naar een nieuw horloge? Wij hebben een gouden tip.

Hebben: De stijlvolle Casio Edifice

De Casio Edifice slimline staat voor snelheid en intelligentie en is een van de meest geavanceerde horloges in de wereld. De horloges beschikken over innovatieve technologieën en kenmerken zich door zijn intelligente functionaliteiten en elegante sportieve uitstraling. Maar wat heeft dit horloge jou nog meer te bieden?

Innovatieve technologieën

Het opladen van de Casio Edifice kan door middel van lichtenergie, ook onder slechte lichtomstandigheden. De overmatige lichtenergie wordt in de batterij van het horloge opgeslagen die het horloge vervolgens 24 maanden van energie kan voorzien. Hierdoor hoeft de batterij nooit vervangen te worden.

Ook heeft dit model van Casio Edifice een stopwatch functie en kan het horloge bestuurd worden via Bluetooth. Een horloge met Bluetooth kan worden gekoppeld met een smartphone waardoor je via een app op de smartphone makkelijk het horloge automatisch op tijd kunt zetten en alle instellingen van het horloge kan wijzigen zoals alarm, wereldtijd en andere functies.

Specificaties

Dit Casio Edifice horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 46mm en is voorzien van een metalen band. De behuizing van de Casio Edifice is waterdicht tot 100 meter, waardoor deze uitstekend te gebruiken zijn in het water. Daarnaast zijn ook enkele modellen gemaakt van zwart IP-gecoat staal. De wijzerplaat heeft zeven wijzers en een datumvenster. Op de wijzerplaat toont het horloge jou de tijd, 24-uurs tijd of tweede tijdzone, datum en dag van de week. In de kast is een kwaliteitsuurwerk te vinden en is voorzien van een saffierglas. De wijzerplaat is zo ontworpen dat er licht doorheen kan vallen om hem op te kunnen laden.

Een casual horloge geschikt voor elke reis

De Casio Edifice is door zijn elegante en sportieve uitstraling geschikt voor bij elke casual maar ook zakelijke outfit. Of je nu vandaag in Londen zit en morgen in New York, dankzij de Global Time Sync functie wordt het leven van jou als vliegtuigpassagier makkelijker gemaakt. Vooral voor zakenmensen die vaak op reis zijn is dit een ideale functie. Als jij je vaak in een andere tijdzone bevindt dan zijn de Edifice Bluetooth modellen met smartphone verbinding de beste optie voor jou! Dankzij de bluetooth verbinding met je smartphone stelt het horloge overal ter wereld de plaatselijke tijd in.

Style
  • Casio