Dit vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man

Dat mannen en vrouwen verschillend zijn, weten we inmiddels wel. Het gezegde “vrouwen komen van Venus, mannen komen van Mars” bestaat niet voor niets. 

Dit vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man

Soms lijkt het wel alsof vrouwen niet te begrijpen zijn in de keuzes die ze maken of de gedachten die ze hebben. Als er echter één ding is waar je wel op voorbereid kunt zijn bij een vrouw is weten wat ze aantrekkelijk vindt. Een mooie lach is bijvoorbeeld iets wat volgens de meeste vrouwen een man onweerstaanbaar maakt en zo is er nog wel meer op te noemen.

Waar letten vrouwen het meeste op bij een man?

Je weet wat ze zeggen: je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Daarom is het goed om te weten wat de gemiddelde vrouw aantrekkelijk vindt aan een man. Zij let voornamelijk als eerst op het bovenlichaam van een man: vanaf de torso recht naar boven. Alles wat je daar tegenkomt, is een punt van aandacht waard. Kijk dus eens goed wat de sterke punten zijn van jouw bovenlichaam.

Zorg ervoor dat de focus op die sterke kenmerken ligt. Heb je bijvoorbeeld een strakke kaaklijn of beschik je over een stralend wit gebit? Laat dit dan vooral zien wanneer je indruk wilt maken op iemand. Check ook direct wat je eventueel aan de volgende punten kunt doen. De gemiddelde vrouw let namelijk onder andere op de tanden, de torso, de ogen, de geur en een paar innerlijke kenmerken.

Witte tanden scoren goed bij vrouwen

Als er iets is waar vrouwen echt op letten, is het een goed verzorgd gebit. Witte en rechte tanden scoren bijvoorbeeld altijd veel beter dan verkleurde tanden die ook nog eens scheef staan. Helaas is niet iedereen geboren met een reeks prachtige tanden. Gelukkig kun je daar zelf wel iets aan doen. Heb je tanden die op de oppervlakte verkleurd zijn door externe factoren? Dan is tanden bleken thuis zeker iets voor jou. Met een veilige tandenbleekset kun je je eigen gebit een aantal tinten witter maken.

Het grote voordeel van thuis je tanden bleken is dat het veel voordeliger is dan wanneer je dit bij de tandarts of bij een specialist laat doen. Daarnaast is het 100% veilig wanneer je een tandenbleekset bij een professionele praktijk of specialist aanschaft. Zij mogen dit soort producten alleen verkopen wanneer ze gecertificeerd zijn volgens de Europese regel- en wetgeving. Let daar dus goed op en je profiteert uiteindelijk van een gebit dat een stuk witter is.

Ogen worden aantrekkelijk bevonden

Naast witte tanden kijken de meeste vrouwen als eerst naar iemands ogen. Wanneer je gezegend bent met felblauwe kijkers of caramelkleurige ogen dan weet je misschien precies waar we het over hebben. De ogen zijn immers een van de eerste dingen die een vrouw ziet, dus het is niet zo gek dat ze daar net even extra op letten. Uit een onderzoek van de University of California blijkt zelfs dat vrouwen letten op de donkere limbale ring die in je ogen te vinden is.

Dat is het gedeelte waar de buitenste rand van je iris overgaat in het witte ooggedeelte. Tsja, het is maar net waar je naar kijkt. Aan je ogen kun je eigenlijk niet veel doen. De kleur van je ogen is eenmaal bepaald. Natuurlijk kun je kiezen voor kleurlenzen om ze extra nadruk te geven, maar uiteindelijk draag je die lenzen ook niet altijd. Oefen wat dat betreft liever op een zwoele blik waarmee je de aandacht kunt trekken.

Torso en schouders van een man

Natuurlijk is het niet alleen het gezicht waar naar gekeken wordt; je lichaam is misschien wel net zo belangrijk. Zo kijkt een groot deel van de vrouwen bij een eerste check al vrij snel naar de torso en de schouders. De ene vrouw vindt een sixpack aantrekkelijk, terwijl de ander liever voor een dad bod gaat. Wat je hebt, maakt dus niet heel veel uit - het is alleen goed om te weten dat een vrouw ernaar kijkt.

Dat betekent dat je dat gedeelte in ieder geval goed zichtbaar kunt maken en dat je er daar goed verzorgd uitziet. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste vrouwen vooral letten op de borst en de schouders? Daar vind je namelijk heel wat mannelijkheid; iets wat dames genetisch bepaald sowieso al om te smullen vinden. Dus hup: de sportschool in of begin thuis met trainen om je torso nog beter uit te laten komen.

Kies voor een lekkere geur

Stond je niet vooraan toen de witte gebitten of de mooie ogen werden uitgedeeld? No worries: er is namelijk nog iets waarmee je aantrekkelijker kunt worden. Vrouwen letten niet alleen op het uiterlijk, maar ook op hoe een man ruikt. Mannen die lekker ruiken, worden vaak als veel aantrekkelijker bevonden dan mannen die bijvoorbeeld een zweetgeur of rookgeur met zich mee dragen.

Uiteraard verschilt het per vrouw wat ze lekker vindt, maar wanneer je voor een basic lekker geurtje gaat zit je meestal al wel goed. Dat betekent dus niet dat een deodorantbus leegspuiten onder je oksels voldoende is. Neem even de tijd om jezelf te verzorgen en kies voor een geurtje dat je zelf ook lekker vindt ruiken.

Knowhow
  • Unsplash