Olav Mol over tweede huwelijk: 'De liefde kwam me aanwaaien' 

Olav Mol (59) was 22 jaar met zijn Marjon samen toen ze overleed aan nierkanker. Na het overlijden van zijn eerste vrouw, verloor hij zijn hart een paar jaar later aan de Cubaanse Alina. Hoe leerden de twee elkaar eigenlijk kennen?

Olav Mol

Waar de mooiste vrouwen volgens Olav wonen? "In Argentinië", stelt Mol in de nieuwste Playboy. Toch trouwde hij met een Cubaanse. Waarom? "Omdat er sinds 1998 geen GP's in Argentinië meer zijn", lacht de F1-commentator.

Koffiedrinken

"Nee, serieus: ik was getrouwd, en nadat mijn vrouw stierf in 2010 was ik drie jaar alleen. Maar de liefde kwam me aanwaaien. Hier in het dorp zag ik een mooie vrouw langslopen en dacht: hé, da’s leuk. Toen heb ik al mijn moed bij elkaar geraapt en gevraagd of ze koffie wilde drinken. ‘Ooit’, zei ze."

"Via een vriendin van haar heb ik het nog eens geprobeerd en toen stemde ze toe. Maar waar ik vroeger patserig in was, was ik op mijn 52ste een watje. Na zes keer koffiedrinken zei Alina: ‘Wat wil je nou eigenlijk van me?’ Zij zette de eerste stap, ik durfde niet."

"Inmiddels zijn we zes jaar getrouwd."

In de nieuwste Playboy vertelt Olav over Formule 1, zijn Bentley, vrouwen en afvallen. Nu in de winkel of te bestellen via deze link.

Entertainment
  • Niek Stolker
  • Pro Shots