Eddy Zoëy over 22 jaar jongere partner: 'Het is puur toeval dat Sarah en ik elkaar zijn tegengekomen'

Eddy Zoëy (54) is al een tijdje gelukkig met de 32-jarige Sarah. Hoewel Sarah 22 jaar jonger is, is er volgens de presentator weinig te merken van het leeftijdsverschil. "Dat komt omdat ik een jonge hond ben, terwijl Sarah juist een oude ziel is", deelt Zoëy in de nieuwste Playboy.

Eddy en Sarah

Wie jong is zal vast niet al te veel bagage hebben; iets wat vaak over twintigers wordt gedacht. Toch geldt dat niet voor iedereen, en ook niet voor Sarah. "Ze mag dan 32 zijn, ze heeft juist veel geestelijke bagage", deelt Zoëy.

Aantrekkelijk

"Maar het is een simpele biologische wet dat de meeste mannen vrouwen van midden twintig fysiek het aantrekkelijkst vinden."

"Alleen denk ik dat de doorsnee vrouw van die leeftijd mij weinig te bieden heeft. Omgekeerd zal hetzelfde gelden. Je moet veel geluk hebben om als 54-jarige man een interessante twintiger tegen te komen die jou wil en op wie je dan zelf ook nog eens verliefd wordt. De kans is veel groter dat je iemand tegenkomt uit je eigen leeftijdscategorie, dus ik zie het als puur toeval dat Sarah en ik zijn samengekomen."

Volwassen

"Ik wil mijn ex-vrouw niet tekortdoen, maar mijn vriendin staat op haar leeftijd misschien wel volwassener in het leven dan zij destijds. Vrienden zeggen ook geregeld: ‘Maakt niet uit hoeveel jonger je vriendin is, ze staat mentaal veel dichterbij jou dan je ex-vrouw ooit heeft gedaan.’ Dat komt omdat ik een beetje een jonge hond ben, terwijl Sarah juist een oude ziel is."

In de nieuwste Playboy vertelt Eddy Zoëy meer over zijn carrière als presentator, muzikant, zanger en kunstenaar. Ook gaat hij in op zijn tijd in Twente, vertelt hij wat de reden is dat zijn huwelijk op de klippen liep en deelt hij meer over zijn relatie met Sarah, die 22 jaar jonger is dan hij. Donderdag in de winkel.

Interviews
  • Playboy (Fleur Baxmeier)
  • BrunoPress