Deze opvallende zoekterm is op Pornhub de laatste tijd wel heel vaak gebruikt

We weten allemaal dat de mogelijkheden van seks - en seksuele voorkeuren - oneindig divers zijn. Maar soms zijn de meest gezochte zoektermen op pornowebsite Pornhub wel heel verrassend. En daar hebben we nu weer een uitstekend voorbeeld van gevonden.

zoekterm Pornhub

Pornhub is een oneindige bron van seksuele content; voor ieder wat wils. Soms is dat oud-Hollandse huis-tuin-en-keuken-seks, soms zijn de zoektermen iets avontuurlijker. En dat laatste vinden wij dan vooral heel interessant. Daarom delen we graag de nieuwste trend in Pornhub-land met je. En wie weet, misschien haal je hier nog wat inspiratie uit voor je volgende Pornhub-sessie. Who are we to judge?

Seksuele obsessie

Eerst maken we een klein uitstapje naar de wereld van games. Waarom, vraag je? Omdat sommige van ons het blijkbaar nogal warm krijgen van een stevig potje gamen. Op 12 mei kwam Zelda: Tears of the Kingdom uit, een action-adventure game voor Nintendo Switch waarbij je in de huid kruipt van Link; je typische tienerheld van weinig woorden, ingeschakeld om de prinses (Zelda) te beschermen. En toeval wil dat sinds 15 mei, de zoekresultaten op Pornhub voor een specifieke zoekterm flink zijn gestegen. Met maar liefst 1477%. De zoekterm in kwestie? Je raadt het al: de onschuldige prinses Zelda, met haar grote groene ogen en hese stem, is de seksuele obsessie van menig man.

Fictieve vrouwen

Waarom we zo graag onschuldige content transformeren in een seksuele fixatie weten we niet zeker. Wat wel zeker is, is dat een deel van de mannelijke bevolking lust naar fictieve vrouwen die alleen bestaan uit pixels. En niet alleen de term 'Zelda' is vaak opgezocht sinds de release van de game. Veel mannen zijn ook op zoek naar beelden van Zelda mét Purah, een ander vrouwelijk personage uit het spel. Het aantal Pornhubbezoekers dat zoekt op deze combinatie is met maar liefst 43% gestegen.

Mocht je nog willen weten waar de hype over gaat dan geeft bovenstaande video je een kleine impressie van het spel én van de geliefde Zelda (pas op voor spoilers). Wij bij Playboy geloven in ieder geval niet in kink-shamen en zullen dan ook de laatsten zijn om je te ontmoedigen in je seksuele experimenten: to each his own!

Knowhow
  • VG247
  • YouTube still, Adobe Stock