Playboy Advisor: 'Ik heb een gigantische dildo gevonden in het nachtkastje van mijn vriendin'

Uit de Playboy van januari 2023: Hoe krijg ik meer seks met mijn vriendin? Hoe blijf ik goede vrienden na een onenightstand en hoe vind ik een vriendin die past bij mijn geeky hobby's? De Playboy advisor beantwoordt al je brandende vragen.

advisor

Ik ben een trotse nerd en de laatste tijd helemaal into de mobiele games. Nu ben ik nog single, maar wel op zoek naar een vrouw die meedoet met mijn geeky hobby. Hebben jullie tips hoe ik haar zou kunnen vinden?

Jasper L., Didam
Probeer het eerst eens door een kijkje te nemen in de community van jouw favoriete games. Zelfs die hard pokémonjagers verbroederen zich met pokédata voor een gezamenlijke jacht. Bij een tweede ontmoeting met je medejager heb je misschien al wel iets beters te doen…

Hoewel het er niet echt weer voor is, heb ik mijn drankjes het liefst ijs- en ijskoud. Het nadeel daarvan is wel die verschrikkelijke brain freeze. Hoe komt dat eigenlijk?

Mark de H., Zaandam
Wie kent het niet: de eerste grote slok van een ijskoude gin-tonic en dan: aargh! Waarom zulke koude dranken, net zoals slush puppy, vervelende hoofdpijn kunnen veroorzaken, is eenvoudig te verklaren: als je iets ijskouds drinkt, trekken je bloedvaten in een keer samen. Gelijktijdig probeert je lichaam de kou te compenseren en pompt het bloed naar je hoofd. Deze overdruk veroorzaakt de ijskoppijn. Tip: als je je tong stevig tegen je gehemelte perst wanneer je een brain freeze voelt opkomen, ben je er zo weer vanaf.

Waarvan ik zei dat het mij nooit zou overkomen, is toch gebeurd. Na een feestje ben ik met een goede vriendin in bed beland. Tja, en nu is het raar en ongemakkelijk tussen ons. Ik wil haar en onze vriendschap eigenlijk niet kwijt, hoe lukt het ons om toch vrienden te blijven?

Menno T., Meppel
Ja, dit is een klassieker. Meestal is de situatie makkelijker op te lossen dan gedacht: volgens de Amerikaanse seksuoloog Justin Lehmiller, die dit fenomeen bij 308 mensen onderzocht heeft, is het allerbelangrijkst om zo open mogelijk over die ene nacht te praten – en als goede vrienden zou je dat wel moeten kunnen. Als je dat doet, blijft de vriendschap volgens Lehmiller bijna altijd wel overeind. In 14,6 procent van de onderzochte gevallen gaat die vriendschap zelfs een stapje verder. Friends with benefits, iemand?

Als je al wat langer een relatie hebt, is de kans groot dat je in een sleur terechtkomt. Bij mijn vriendin en mij is dat net zo. Op zich is ons liefdesleven wel in orde, maar tegen een beetje meer seks zou ik geen nee zeggen. Hebben jullie een idee hoe ik dat voor elkaar kan krijgen?

René R., Sneek
Zet eens wat vaker een muziekje op. Een onderzoek van de firma Sonos toont aan dat koppels die vaak samen muziek luisteren, tot wel 67 procent meer seks hebben. Nou ja, wat zou een hifi-onderneming ook anders concluderen uit een onderzoek. Het principe klopt wel, trouwens. Het is hetzelfde als bij de babybooms, negen maanden na een stroomstoring. Wie muziek luistert, heeft de tv uitgeschakeld en heeft eindelijk ogen en tijd voor andere dingen.

Ik heb nu een tijdje een vriendin en we komen zo vaak bij elkaar over de vloer, dat we praktisch samenwonen. Nu heb ik een paar dagen terug in haar nachtkastje een dildo gevonden. Het was een gigantisch apparaat, terwijl ikzelf normaal geschapen ben. Sindsdien twijfel ik eraan of de seks met mij haar wel bevalt…

Thijmen L., Utrecht
Maak je alsjeblieft geen zorgen om een seksspeeltje. Volgens een enquête van een online seksshop gebruikt maar liefst 40 procent van de mensen er regelmatig een. Dildo’s zijn meestal ook iets anders gebouwd dan onze edele delen, anders zouden ze geen afwisseling bieden. Je hoeft echt niet jaloers te zijn, ook niet als het formaat van haar speeltje groter is dan wat je zelf meedraagt. Wij hebben met een gemiddelde lengte van 14 centimeter een middenmaat, maar wel net zo veel plezier. De techniek is namelijk veel belangrijker!

Enne... samen spelen met dergelijk speelgoed kan ook zeker heel leuk zijn ;-)

Knowhow
  • Redactie Playboy
  • Adobe Stock