Playmate Julia schittert op de cover van de nieuwste Playboy

'Ik hou van naakt poseren'

Cover

Toen ze jong was wilde ze vooral reizen en zoveel mogelijk mensen ontmoeten, tegenwoordig staat Playmate Julia het liefst voor de camera. Zelf omschrijft ze haar modellenwerk als een dienst voor de wereld: "Ik mag graag denken dat ik met mijn modellenwerk de wereld dien, mannen en vrouwen inspireer met schoonheid." Ons heeft het 33-jarige Oekraïense model in ieder geval zeker geïnspireerd, daarom namen we haar mee naar Bali voor een covershoot zodat ze met haar schoonheid de lezers van de nieuwste Playboy net zo kan inspireren. Voel je die geestdrift al?

Een verleidelijk lichaam én gezicht

Over de vraag of Julia van naakt poseren houdt kan ze kort zijn: "Ik hou ervan!" Toch wil ze zichzelf uitdagen in haar werk: "naar mijn mening is het gezicht het meest sexy deel van een naaktfoto. De expressie en de houding. Met mijn lichaam is het makkelijk om te verleiden, met mijn gezicht veel moeilijker." Het werken met fotograaf Ana Dias is goed bevallen, ook al heeft Julia in het verleden vooral met mannelijke fotografen gewerkt: "Om het vrouwelijk lichaam mooi te fotograferen, moet je het aanbidden en bewonderen. Misschien zijn vrouwelijke fotografen daarom zo zeldzaam. Eén ding weet ik zeker: de foto's van Ana behoren tot de allerbeste die ik ooit heb gezien ... Naakt poseren is een heel intiem proces, je moet de fotograaf vertrouwen en je overgeven. En als ik oprechte bewondering zie in de ogen van een fotograaf, ben ik klaar om me open te stellen en meer van mezelf te geven."

Meer zien van Julia? De nieuwste Playboy met meer foto's van Julia én een prachtige poster ligt vanaf vandaag in de winkels. Natuurlijk kun je hem ook gewoon HIER bestellen.

Naast de shoot van Julia vind je nog veel meer prachtige beelden van beeldschone dames, maar ook toffe interviews met Peter Schouten, Martin Koolhoven en Jeangu Macrooy.

Women
  • Redactie Playboy
  • Ana Dias