Babe van de week: Kelly Mast

In de Playboy zijn elke maand de mooiste pictorials te aanschouwen waarin de meest beeldschone vrouwen meer van zichzelf laten zien. Deze week een kleine greep uit de foto's van Kelly Mast: tekstschrijver, model, Miss Beauty Gelderland 2020 en nu ook onze babe van de week.

babe

Als Kelly Mast (24) uit Amsterdam iets wil, dan zet ze haar tanden erin. Dankzij dat doorzettingsvermogen leeft ze haar droom: met haar werk als tekstschrijver en model financiert ze haar soloreizen. Momenteel treint Kelly een maandje door Europa.

Waarom reis je alleen?

"Ik ben heel impulsief. Ik heb ook wel met vriendinnen gereisd, maar dan kun je niet altijd doen wat je wil. En echt alleen ben ik niet. Sinds ik in Amsterdam in de trein stapte heb ik al aanspraak van mensen."

Waar zit je nu?

"Ik ben net aangekomen in Boedapest en ik bereid me nu voor op een mooie avondtour op een boot met prosecco en hapjes. Te gek, samen met mensen die ik tijdens deze reis heb ontmoet, in Berlijn en in Praag."

Vlak voor deze reis lag je ineens naakt op de bank bij onze fotograaf. Hoe was dat?

"Heel leuk, en zeker iets wat ik vaker zou willen doen. Samenwerken met Russell was heel prettig en zijn fotografie sluit precies aan op wat ik in mijn hoofd had in aanloop naar de shoot. De verschillende setjes lingerie, de houdingen en de manier waarop mijn lichaam op de foto werd gezet: ik kijk er met een glimlach op terug. Echt, ik kan me geen moment bedenken waarop ik mij sexier en zelfverzekerder voel dan naakt voor de camera. Hierin ben ik nooit verlegen geweest en ik zoek graag de grenzen op."

Wat vindt je omgeving ervan dat je nu naakt gaat?

"Daar vinden ze vast wat van, maar dat weerhoudt mij zeker niet om voor Playboy te poseren. Zolang het mij maar gelukkig maakt."

Wat vind je het mooist aan jezelf?

"Mijn helderblauwe ogen. Met de juiste make-up kan ik ze laten spreken. Ik hou ervan om te flirten met mijn ogen, om iemand naar me toe lokken met verleidelijke blikken. Dat is het moment waarop ik weet dat het verleidingsspel is begonnen."

Waarom heb je voor Playboy gekozen?

"Het is een toonaangevend blad waarin veel grote namen hebben gestaan. Playboy straalt alles uit waar de vrouw trots op mag zijn: jezelf durven laten zien en fier zijn op je lichaam, in welke vorm, leeftijd en kleur dan ook. Voor mij is het daarom een droom dat ik tussen deze namen in de Playboy mag staan!"

Meer zien van Kelly? Bekijk alle foto's van het Nederlandse model in de nieuwste Playboy. Nu verkrijgbaar in de winkels of bestel 'm HIER.

Naast de shoot met Kelly vind je nog veel meer prachtige beelden van beeldschone dames, maar ook toffe interviews met Peter Schouten, Martin Koolhoven en Jeangu Macrooy.

Women
  • Redactie Playboy
  • Russell Pearson