Extreem onder de plak: man draagt hangslot om zijn penis en ex-vriendin heeft de enige sleutel

Het was onderdeel van een seksueel spel maar toen de twee uit elkaar gingen kreeg de man het slot niet meer af. Hij moest het accessoires bij een tattooshop met een hamer laten verwijderen.

hangslot

We kennen allemaal de mythische kuisheidsgordel: een bouwsel dat, zo stelde de geschiedenis jarenlang, stamde uit de Middeleeuwen. De gordel moest voorkomen dat vrouwen het bij de buren gingen zoeken wanneer hun partner voor langere tijd soldaatje was spelen. Een enorm gedateerde uitvinding uit een tijd waarin de vrouw als seksueel actief mens een compleet taboe was. Nu weten we inmiddels gelukkig dat de kuisheidsgordel nooit bestaan heeft, maar is er tegenwoordig wel een mannelijk alternatief: de peniskooi die in de BDSM-wereld voor het ultieme gevoel van macht kan zorgen. Kun je geen peniskooi betalen? Dan hang je toch gewoon een slot om je pretpaal? Nou... nee.

Achter slot en grendel

Een man in Barcelona liep al maanden met een hangslot om zijn penis. Acht maanden geleden hadden hij en zijn vriendin het slot aangeschaft. Het moest zorgen voor wat spanning in de slaapkamer: hij droeg het slot af en toe en zij had de enige sleutel. Toen de twee uit elkaar gingen zat het slot nog om zijn geslachtsdeel en die sleutel kreeg hij voorlopig nog niet terug. Na drie maanden rondlopen met een slot om zijn leuter (tijdens het douchen en god mag weten wat nog meer) was de sleutelopening volledig dicht geroest. De enige oplossing? Naar een tattoo- en piercingshop om het slot te laten verwijderen.

@latuertapiercer

😱Un candado ahí abajo, una llave perdida y un final felix. Tu hubieses aguantado tanto? Porque yo hubiese entrado en paníco nuclear 😂😂😂 #candado #bds #cosasquepasan #exnovio #piercing #newpiercing #barcelona #madremia

♬ original sound - LA TUERTA

Eindelijk vrij

De tattoeëerder, La Tuerta Piercer, deelt de beelden op TikTok. De man staat met zijn rug naar de camera terwijl medewerkers aandachtig zijn geslachtsdeel inspecteren. Alex, één van de medewerkers, vraagt: "Het is erg verroest. Je hebt er natuurlijk mee gedoucht, toch?" Uiteindelijk is het toch gelukt om het slot te verwijderen. La Tuerta vertelt: "Heel voorzichtig legden we de sleutel op zijn plaats en gaven hem een paar klappen met een hamer. Toen kwam hij los."

Hoe de man het drie maanden volgehouden heeft met een slot om zijn slagwerk is een compleet mysterie maar het do-it-yourself-en van een peniskooi is dus nooit een goed idee. Voor je het weet zit je maandenlang achter slot en grendel.

Humor
  • Clint.be, Mirror, dbnl
  • Adobe Stock