Ginny over Big Dick Energy: ‘Even op mijn kiezen bijten’

Kerels met een lange staan dus heel anders in het leven dan gewone mannen, zo leren we uit de nieuwe column van Ginny Ranu.

ginny ranu

Na heel wat observaties en analyses ben ik ervan overtuigd dat het bestaat: BDE, oftewel Big Dick Energy. Hoewel ik dit niet wetenschappelijk kan bewijzen en ik geen respondenten heb gesproken – ik ga enkel af op de verhalen die over grootbedeelden rondgaan en ik geef toe: ik ken er zelf ook wel een paar – voel ik me toch zelfverzekerd genoeg om deze conclusie te trekken. Zelfverzekerdheid is ook exact waar Big Dick Energy om draait. Geen haantjesgedrag hoeven vertonen en dus geen enkele behoefte hebben om de masculiniteit te benadrukken. De lengte die tussen de dijbenen slingert, is al genoeg bewijs dat de man met BDE biologisch gezien bovenaan de voedselketen staat. Een goede penis geeft tenslotte meer kans op nageslacht dan een hele kleine. (Al zijn alle formaten tussen heel klein en heel groot ook helemaal prima, als wij vrouwen het maar goed kunnen voelen...)

Als je het mij vraagt, heeft een man met een grote pik geen Dodge RAM 1500 nodig om zijn mannelijkheid kracht bij te zetten. Een man met een grote pik is niet snel jaloers. Een man met een grote pik vecht niet tenzij er écht gevochten moet worden, en een man met een grote pik zit onverstoord met zijn benen over elkaar en durft zijn vrouwelijke energie ook de ruimte te geven. Hij heeft geen enkele behoefte om zichzelf op welke manier dan ook te bewijzen, want als het erop aankomt en er geneukt moet worden, kan de man met de grote pik leveren.

Zo weet ik dat een goede vriend van mij, die hele goede zaken heeft gedaan, maar nog steeds op afgetrapte Nike Air Max loopt, een normale auto heeft en het liefst naar kneuterige rommelmarktjes gaat, eigenlijk een extra gymp nodig heeft om zijn derde been te accommoderen. Hij is kalm, intelligent, emotioneel benaderbaar en zorgzaam. Een echte lieverd. Evenals de man wiens geringe postuur totaal niet strookt met de gigantische paal die in zijn boxershort zit. (En soms, met een beetje op m’n kiezen bijten, in mij.) Om zijn pols bungelt geen veel te grote Audemars Piguet, maar juist een klassieke en zeer subtiele Cartier.

“EEN MAN MET EEN GROTE PIK HEEFT GEEN DODGE RAM 1500 NODIG OM ZIJN MANNELIJKHEID KRACHT BIJ TE ZETTEN”

Zo ken ik er nog wel een paar. De mannen wiens penislengte – als ik de verhalen mag geloven – alarmerend onvoelbaar zijn, zijn ook meteen de mannen die driedubbel parkeren in een buitenproportionele terreinwagen, territoriaal briesend met het gorillaborstje vooruit zeiken over dat homo’s niet in hun buurt moeten komen, en de incidentele lak op Tim Hofmans nagels als onderdeel van de wereldproblematiek beschouwen.

Biologisch gezien is je snikkel pas écht te klein als ie onder de zes centimeter komt. Alles wat daar boven scoort is goed genoeg. Daar hoeven jullie echt niet onzeker over te zijn, dus laat dat machogedrag lekker achterwege. Lengte is ook maar een persoonlijke voorkeur, dus own die Big Dick Energy gewoon.