Fijne traktatie in 'No Hard Feelings': Jennifer Lawrence volledig uit de kleren in de nieuwe film

En ja, je ziet alles gewoon. Compleet uncensored.

Jennifer Lawrence

Het is weer heel wat anders dan The Hunger Games, al zal menig man hier ook behoorlijk 'hongerig' van worden: in haar nieuwste film laat Jennifer Lawrence namelijk wel heel veel van zichzelf zien. Alles om precies te zijn. In 'No Hard Feelings' gaat Jennifer Lawrence uit de kleren en dat maakt je bioscoopkaartje een nog betere investering.

Uncensored

Ze ging al eens eerder uit de kleren maar toen waren we niet onder de indruk. De vorige keer dat The Hunger Games-actrice naakt ging was in de film Red Sparrow in 2018 maar door een aantal slimme camerahoeken en handig gepositioneerde props was daar vrijwel niets te zien van de blondine. Maar in 'No Hard Feelings' worden fans niet teleurgesteld: de actrice komt na het naaktzwemmen de zee uit en de rest laten we aan jullie verbeelding over.

Komisch

De film, waarin Lawrence een barvrouw en Uber-chauffeur speelt, is van het kaliber 'flauwe komedie'. Lawrence heeft geld nodig en wanneer ze een advertentie ziet om de 19-jarige zoon van een stel wanhopige ouders te daten, reageert ze hier direct op. De 32-jarige moet de tiener helpen om ervaring op te doen op het gebied van vrouwen. En die taak neemt ze serieus. Lawrence zelf vind het allemaal behoorlijk hilarisch. Ze vertelt Variety: "Iedereen die ik ken, vroeg me: ‘Weet je het wel zeker?’ Ik heb er niet eens over nagedacht. Ik vond het hilarisch." Nou wij ook Jennifer. Lachen toch?

Een naakte Jennifer Lawrence roept bij ons toch misschien wel een beetje Hard Feelings op. Maar daar zitten wij dan weer niet mee.

Entertainment
  • Clint.be
  • NL Beeld / Action Press